Blic

PRVO TAKMIČENJE, PA DRUŽENJE DECE SA GLUMCIMA

-

BEOGRADSKA ASOCIJACIJ­A ZA školski sport nastavlja da pravi iznenađenj­a mladim sportistim­a u Beogradu. Na red su došle “Male olimpijske igre”, tradiciona­lno takmičenje za učenike sportiste, prvog, drugog i trećeg razreda Osnovnih škola. Klinci su uživali na poligonima a oduševili su se i sa gostima. S mališanima su se družili poznati glumci Slaviša Čurović i Isidora Građanin, a medalje su delili i poznata TV voditeljka Sanja Batar, predstavni­k Gradskog sekretarij­ata za sport i omladinu Novica Todosijevi­ć i predstavni­ci asocijacij­e Nemanja Radović, Vladimir Tica, Marko Vujadinovi­ć, Slobodan Đurić, Momčilo Stanojkovi­ć i Goran Ivković.

Takmičenje je bilo održano u dvorani “Ranko Žeravica”, a najuspešni­ji sportisti plasirali su se na regionalno takmičenje, koje će se održati u organizaci­ji Saveza za školski sport Srbije.

- Kada vidim da ova deca uživaju, kada vidim osmehe i gradu, to je nešto najlepše. Bravo za Beogradsku asocijacij­u za školski sport, samo tako nastavite. Deca nastupaju u raznim sportovima, a pritom im je sve besplatno. I koleginica Isidora je baš oduševljen­a i početkom juna jedna čekamo da gledamo takmičenje mladih u igri “Između dve vatre” - poručio je Slaviša Čurović, poznati srpski glumac.

U asocijacij­i najavljuju nove aktivnosti. Uz pomoć gradskog sekretarij­ata za sport i omladinu sprovodi se puno besplatnih programa namenjenih osnovcima i srednjoško­lcima. U junu će se održati i omiljeno takmičenje osnovaca igra “Između dve vatre”. Nastavljaj­u se aktivnosti sa Udruženjem sportskih novinara Beograda u programu “Slušaj o sportovima koje voliš, upoznaj poznate”. U planu su nove aktivnosti oko bezbednost­i mladih na internetu i u saobraćaju.

- Nema stajanja za nas. Tu smo da deci iz svih opština

Nastavljaj­u se aktivnosti sa Udruženjem sportskih novinara Beograda u programu „Slušaj o sportovima koje voliš, upoznaj poznate“

Beograda, učinimo da besplatno uživaju u sportovima koje vole, ali i da se edukuju o raznim temama. Vatrene lopte, kako ga mi zovemo, ili igra između dve vatre je nešto zaista posebno i sprema se spektakl za početak juna. A uključeni smo u manifestac­iju Beogradski dani porodice, koje će se u toku juna održati u centru glavnom grada. Deca su naša budućnost a porodica stub svega - istakao je Slobodan Đurić, generalni sekretar Beogradske asocijacij­e za školski sport.

 ?? ?? glumci isidora građanin i slaviša čurović sa beogradski­m osnovcima
glumci isidora građanin i slaviša čurović sa beogradski­m osnovcima
 ?? ?? najbolji su se plasirali na regionalno takmičenje
najbolji su se plasirali na regionalno takmičenje

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia