Blic

KRAGUJEVČA­NI DA SE KAZNE ZBOG BORJANA

Još se ne zna da li su privedeni navijači domaćeg Radničkog koji su mučki s leđa udarili kapitena crveno-belih.

- EKIPA “BLICA”

Utakmicu u Kragujevcu između domaćeg Radničkog i Crvene zvezde, koja je završena remijem 1:1, obeležio je skandal kada su domaći navijači napali golmana crveno-belih Milana Borjana. Kapitenu Zvezde je u momentima dok se fotografis­ao sa decom kraj zapadne

tribine prišao jedan huligan i udario ga u glavu, nakon čega je umalo nastao haos.

Borjan je u prvom momentu reagovao tako što je pokušao da dođe do napadača na tribini, ali su se na sreću strasti ubrzo smirile i igrači su napustili teren bez daljih incidenata. Nakon incidenta, golman beogradsko­g tima se oglasio na društvenim mrežama, gde je podelio fotografij­u svog sina Filipa koji u crveno-belom dresu dobija medalju.

- Bravo, sine moj- napisao je Borjan na društvenim mrežama, iskazavši radost zbog sinovljevo­g uspeha.

Još nema podataka da li su huligani iz Kragujevca uhapšeni, pogotovo što se na fotografij­ama koje su dostupne i policiji jasno vide njihova lica, kao i da nose navijačke majice domaćeg kluba Radnički 1929.

Bilo kako bilo, na “Marakani” žele da što pre zaborave na incident i da se pripreme za najvažniji meč u završnici sezone - finale Kupa u četvrtak (21) sa Čukaričkim. Crveno-beli su u Kragujevcu odigrali dosta slabo i utisak je da se ekipa “raspustila” pre vremena, odmah nakon što je odbranjena titula. Takođe, na opšte stanje uticala je i najavljena smena na klupi, Miloš Milojević će svoje mesto da prepusti Baraku Baharu koji će da vodi tim u grupnoj fazi Lige šampiona. Videćemo kakve će promene da napravi Izraelac koji je poznat po čvrstoj disciplini i forsiranju brze igre. Ali, do tada, trener Milojević iz igrača mora da izvuče maksimum za četvrtak protiv odličnog i motivisano­g kluba sa Banovog brda.

- Treba nam drugačiji pristup i motivacija za taj meč. Igraćemo, nadam se, pred punom Marakanom protiv dobre ekipe gde ćemo se potruditi da budemo pravi kada je to najpotrebn­ije. Igrači moraju da se motivišu i spreme psihološki i energetski. Što se Kragujevca tiče, bilo je mnogo promena u startnoj postavi, trebalo nam je vremena da se uhodamo. Mislim da je 1:1 pravedan rezultat - poručio je Milojević. Inače, Zvezda sezonu završava u nedelju, poslednjim kolom Superlige rival na “Marakani” je Novi Pazar a svi navijači su pozvani na proslavu titule. Ulaz je besplatan.

 ?? ?? saigrači su sprečili borjana da se obračuna sa huliganima
saigrači su sprečili borjana da se obračuna sa huliganima
 ?? ?? napad na zvezdinog kapitena je ružna slika koju smo poslali u svet
napad na zvezdinog kapitena je ružna slika koju smo poslali u svet

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia