Blic

ŠTA SU REKLI O NJEMU

-

IŠLI U BIOSKOP

O dečaku-ubici nedavno je za Blic TV pričala Tatjana Savarese, majka devojčice koja je, kako tvrdi, bila na listi za odstrel dečaka-ubice.

- Moja ćerka i on su se viđali, išli u bioskop, pričali telefonom svake večeri do pre mesec i po dana. Svake večeri su pričali. Ulazila sam da vidim o čemu pričaju i uglavnom je bilo o školi, muzici i “glupostima”. Išli su i u bioskop za Dan zaljubljen­ih. Znam da je tu bila neka obostrana simpatija, ali znam i da nije bilo fizičkog kontakta. U nekom trenutku prestala je da se čuje s njim, rekla je da ga je “gostovala”. Kada sam je pitala zašto, rekla je da joj je dosadan, da je mnogo opterećuje - rekla je Savarese.

BIO JE TAKMIČAR

Mina Zirojević, članica Saveta roditelja u OŠ “Vladislav Ribnikar”, nedavno je izjavila da je, prema onome što je mogla da čuje od đaka koji su poznavali dečaka-ubicu, primećeno da je bio takmičarsk­i nastrojen i da se nekada pomalo svađao sa decom koja su možda bila bolja od njega na nekom času.

- Sada se priča da je baš to razlog i da ga niko nije maltretira­o iz te smene - rekla je tada Mina Zirojević.

Ona je navela da prema onome što je mogla da čuje od đaka koji su ga poznavali, njegovo ponašanje je bilo takvo da ništa nije ukazivalo da se može desiti tragedija, ali da je primećeno “da je bio kompetitiv­an”.

NIJE SE HVALIO

“Kada je ušao u učionicu, pogodio je nastavnicu u vrat da ne bi mogla da ga spreči jer on nije imao ništa protiv nje. Ona je bila dobra s njim. On je bio dobar đak iz svih predmeta. Nije imao loše ocene. Nije se hvalio da ide u streljanu, ćutao je sve vreme, bio je povučen”, ispričao je posle masakra za “Blic” dečak koji je bio na spisku Koste Kecmanović­a.

- Oni koji nisu bili na listi, a upucao ih je, s njima se nije družio. Niko ga nije vređao niti se svađao s njim. Kao da je nasumično odredio, e sad ću to da uradim. Na listi su mu bili sve drugovi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia