Blic

Porodica je ćelija društva

Glumac kaže da čovek treba da se bavi svojim svetom i da se fokusira na svoje radosti.

- MIODRAG RADONJIĆ, VELIKI S. Spasojević

je ljubitelj pozorišta, pa je tako prisustvov­ao premijeri predstave “Obračun nacije”, gde je istao kda su njegove kolege poslale važnu poruku. Prema njegovim rečima porodica je institucij­a koja je danas u drugom planu.

- Čovek treba da se bavi svojim mini svetom i radostima. Tekst je izuzetno univerzala­n. Odnosi se na celo društvo- istakao je Miodrag Radonjić pa dodao:

- Porodica je ćelija društva i ne postoji društvo bez porodice.

Kada pričamo o pozorišta, Radonjića jednako zanima iskrenost u komadu, kao i u glumi njegovih kolega.

- Na predstave idem bez očekivanja. Važno je da odeš bez predrasuda i da upijaš to što gledaš. Kada ponovo odgledaš istu predstavu, možeš da doživiš nešto novo. Pre svega najviše dolazim da gledam kolege, to svi radimo i to je normalna stvar. Lično me uvek zanima istina. Kada postoji iskreno angažovanj­e jednom temom, to mi se najviše dopadne - objasnio je glumac.

Inače, Miodrag je dugo svoju izabranicu, koja je psiholog, krio od javnosti, a danas kada imaju i dete vrlo rado govori o njoj. S obzirom na to da je Milica psihološki­nja Miodrag kaže da joj je prepustio dosta kada je vaspitanje deteta u pitanju.

- Svaka žena je na neki način stub porodice kada su deca tu, ali i kada nisu, sigurno da je to jako važno da žena drži dom i sve na okupu - kaže Miodrag u emisiji “Balkanskom ulicom” i dodaje:

- Prirodno je da malo dete želi da bude pored majke. Ne mislim da muškarac ne treba da bude tu, to je toliko prirodno, ja ne umem to da verbalizuj­em da izgovorim da ne zvuči pogrešno i šovinistič­ki. Kaže jedan moj prijatelj koji je inače psihijatar: “Misliš da mi ne bismo želeli da iz nas muškaraca izleti život”, to je velika blagost. Sava sada ima dve godine i četiri meseca.

 ?? ?? „lično Me uvek zanima istina“, naglasio je on
„lično Me uvek zanima istina“, naglasio je on

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia