Blic

Italija SERIJA A

-

Specija

15.00 Specija je remizrala u Lećeu i sada im ostaje da u naredna dva kola daju sve od sebe kako bi zadržali prednost u odnosu na Veronu. Oni u poslednjem kolu gostuju Romi, tako da im je ovaj meč od izuzetnog značaja. Posebno ako se zna da su imali dosta problema, doduše očekivanih, na gostovanji­ma. Torino nije dao bodove Veroni. Pobedili su na tom gostovanju mimo očekivanja, zbog toga Jurić ovde mora igrati maksimalno. Predlog: Ki1 (2.45), 1X&0-3 (1.75)

Fiorentina

Torino Roma 37.

kolo

Subota Subota 18.00

Ovo nije sezona kakvu su u Firenci planirali. Imali su ambiciju da se bore za Evropu, ali su u prvom delu igrali vrlo loše. Situacija se u drugom delu popravilia i izborili su plasman u finale LK gde će koplja ukrstiti sa Vest Hemom. Ukoliko slave, zaigraće na jesen u LE i tako bi utisak bio popravljen. Roma odavno ne zna za pobedu, ali su se zbog ponovnog oduzimanja bodova Juventusu vratili u borbu za LE.

Predlog: X2&0-3 (1.93), Ki2 (2.95)

Inter Atalanta Subota 20.45

Inter u Napulju nije ličio na ekipu koja je u prethodnih pet utakmica mlela rivale pred sobom. Tu treba dodati i pobede nad Milanom u LŠ. Jedan od razloga letargije može biti i to što zu znali da će Juventus biti kažnjen? Trenutno je situacija u Italilji povodom toga napeta, ali nije nešta što od njih nismo navikli. Atalanta se sada bori za LE, a za Milanom zaostaju tri boda od LŠ. Oni u poslednjem kolu čekaju Moncu.

Predlog: KIX (3.75), GG&I1+II1+ (2.12)

Verona Lacio Juventus Empoli Nedelja 12.30

Sve što bismo napisali, a nije vezano za pobedu Verone, bilo bi besmisleno. Ako se rukovodimo da je opstanak najvažniji, onda trijumf ekipe kojoj gori pod nogama ne bi smeli dovoditi u pitanje, iako za to ima dosta razloga. Verona u poslednjem kolu gostuje na San Siru i tu popust neće dobiti, posebno ako Milan izgubi u Torinu. Ostaje im da upisu pobedu nad bezbednim Empolijem i da se nadaju da će Specija omanuti.

Predlog: Ki1 (1.72), DI1+ (1.80)

Bolonja Napoli Nedelja 15.00

Mora se priznati da je Bolonja pobrala simpatije mnogih neutralnih posmatrača. Tu ne ubrajamo one, a i mi smo među njima, kojima su često obarali tikete. Šalu na stranu, odigrali su jako dobro, a poseban je kuriozitet da su dosta bodova uzeli u gostima. U prošlom kolu su bez problema „peteardira­li“Kremoneze, sa kojim se dosta ekipa mučilo u poslednjih mesec dana. Napoli je u šamionskom stilu savladao Inter. Predlog: GG&3+ (2.30), II2+ (2.15)

Kremoneze Nedelja 18.00

Pobedom u Udinama Lacio je obebedio mesto koje vodi u LŠ. Imali su uspone i padove u prethodnih trideset dana, ali se na kraju sve dobro završilo po njih. Cilj je da sezonu završe na drugom mestu, a to će i ostavriti ukoliko pobede prežaljeni Kremoneze. Poraz od Bolonje je pokazatalj da su se gosti pomirili sa sudbinom i da im nije do fudbala, tako da pobedu favorita ne možemo dovoditi u pitanje.

Predlog: 1&3-6 (1.75), D3+ (2.10)

Milan Nedelja 20.45

Naviječi Juventusa već drugi put u ležu u krevet sa mišlju da će igrati LŠ, a kada se probude vide svoju ekipu van mesta koje vodi u Evropu. Dešavanja u Italiji imaju jasne oblike Latino sapunice i ko pohvata šta se dešava treba ga odlikovati. Savez je sada oduzeo Juventusu deset bodova i oni simaju - 5 u odnosu na Milan koji je četvrti. Milan u slučaju poraza na ovoj utakmici, ima zicer kod kuće sa Veronom za plasman u LŠ. Predlog: IXVX (1.72), 1X&0-2 (2.18)

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia