Blic

ŽELJA MI JE DA OSNUJEM PORODICU I ODEM NA SELO

Glumac i pevač ima veliku ljubav i podršku roditelja, kao i ostatka familije, ali mu fali da uz sebe ima životnog saputnika i naslednike.

- LOLA STOJANOVIĆ

“Bio sam ubeđen da se kuća pravi 30 godina, dok nisam porastao, mislio sam da je to normalno jer je toliko dugo moj tata zidao naš dom”

živelo od tatine plate, moje dve sestre, mama, tata

Iako je imao teško detinjstvo, glumac i pevač Milan Vasić (44), nosi iz tog perioda samo najlepše uspomene. Zbog topline u porodičnom domu i ljubavi koju su mu roditelji pružili, još više mašta o svojoj porodici i budućoj supruzi, kaže za “Blic”.

– Fali mi, ali šta da radim, putevi su takvi, nadam se da ću kad tad imati porodicu, ne može sve na silu. Nije poenta da nađeš bilo koga samo da bi napravio dete, voleo bih da volim ženu bar dve godine. Češći je danas razvod nego brak... Kada kaže bog da će biti, biće, a biće nadam se. Jedino je to ostalo, da se oženim, napravim kuću na selu i više ne dolazim u Beograd – iskren je Milan, koji se prisetio teškog detinjstva.

– Vratio bih se u isto detinjstvo, ne bih voleo da sam bogat mali dečak. Nas petoro je živelo od tatine plate, moje dve sestre, mama, tata i ja, to je kao da sada recimo prima 50.000 dinara, ali smo svi bili srećni. Ne mogu da opišem koja je to radost bila kada dođu banane, tada znamo da je bio regres. Krao sam od mame ledene kocke iz frižidera, to je bilo mnogo lepo, a sada im daš sve i ništa im nije dovoljno jer im je sve omogućeno. Pamtim taj period kao nešto najlepše u životu. Srećan sam što sam baš tako odrastao – istakao je glumac, i dodao:

– Bio sam ubeđen da se kuća pravi 30 godina, dok nisam porastao, mislio sam da je to normalno jer je toliko dugo moj tata zidao naš dom. Kupi prozor, pa posle još jedan i to je trajalo, a kasnije sam shvatio da kada imaš para, možeš da digneš kredit i kupiš kuću za 15 dana.

Milan je rodom iz Kosovske Kamenice gde mu majka i otac i dalje žive.

– Roditelji su mnogo ponosni na mene i na sve što radim. Veoma sam vezan za njih, pomažemo se samim tim što se volimo. Često kažem ljudima da ne moraju mene da upoznaju, već da odu kod mojih roditelja i shvatiće kakav sam čovek. Porodica je sve – jasan je Vasić, kojem je najlepši odmor upravo u rodnom kraju.

– Ne nedostaje meni Kosovo uopšte, meni su majka i otac dole, ima onih zlih jezika koji govore: “Što se ne vratiš dole?”, a nisam ni odlazio. Cela familija mi tamo živi. Non stop sam tamo, za nekoliko dana idem opet i provešću skoro mesec dana dole – istakao je glumac, koji je nedavno obradio staru kosovsku pesmu “Bolna ljuba, bolna leži”.

– Pokazali smo lepotu naše zemlje i mislim da mladi naraštaji treba da vide nešto što je tradicija, da im pomognemo da izađu na pravi put. Na nama je da se potrudimo da napravimo nešto lepo i da se tri odsto dece uhvati na ovu pesmu, ja sam uspeo, ne mogu da vaspitavam tuđu decu. Želim da im približim odakle su im pradedovi i što je neko ginuo da bi oni lepo živeli – rekao je Vasić, i otkrio da je na neke ljude stvarno uticao.

– Nisam javna ličnost koju narod mrzi, nikome ništa zlo nisam uradio, nisam se skidao go po diskotekam­a, već posećujem planine i jezera, volim Srbiju, mi možemo da pomognemo jer smo poznati. Video sam da malo utičem kada su mi se ljudi javljali da su posetili Kosovo nakon što su videli moje spotove, i to mi je dovoljno – zaključio je.

 ?? ?? “Nas petoro je
i ja, to je kao da
sada recimo prima 50.000 dinara, ali smo svi bili srećni”,
istakao je on.
“Nas petoro je i ja, to je kao da sada recimo prima 50.000 dinara, ali smo svi bili srećni”, istakao je on.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia