Blic

Dugo mi je trebalo da se vratim u ravnotežu

Pevač je teško podneo ubistva dece i, kako kaže za “Blic”, morao je da se povuče na selo na neko vreme i bude sam.

- T. Borozan

“Svi mi koji imamo decu, mislimo da ih držimo pod kontrolom, a samo imamo sreću da su takvi kakvi jesu”

JOŠ UVEK SU otvorene rane, još uvek ima milion pitanja, a malo odgovora. Pevač Saša Matić nema objašnjenj­e za dva masovna ubistva koja su nažalost već obeležila ovu godinu, i za “Blic” kaže da mu je trebalo dosta vremena da ponovo stane na obe noge.

– Kada se to desilo, jedno vreme sam se povukao iz Beograda, bio sam sam na selu. Dugo mi je trebalo da se vratim u ravnotežu. Imali smo toliko nekih obaveza, zajednički­h sastanaka i zamolio sam menadžera da sve odložimo – rekao je pevač drhtavim glasom, te otkrio kako je to podnela njegova porodica, odnosno dve ćerke Aleksandra i Tara:

– Naravno da sam obavio razgovor sa njima. Tog dana kada se desilo, supruga i ja smo pričali sa njima. Kako je mlađa došla iz škole, pokrenula je tu temu. Svi mi koji imamo decu, mislimo da ih držimo pod kontrolom, a samo imamo sreću da su takvi kakvi jesu. Matiću su se slegli utisci nakon dva uspešna koncerta u Beogradu.

– Posle dve beogradske arene, staviću jednu tačku na Beograd, napraviću dužu pauzu. Ne želim da dosadim publici u budućnosti. Pre sedam godina, na prvom koncertu, mislio sam da je to to, pa sam posle sledećeg mislio da ne može dalje, a ove godine sam shvatio da uvek može bolje i više – iskren je pevač, kojeg smo pitali da li će biti u publici na jednom od mnogih zakazanih koncerata njegovih koleginica.

– Zavisi gde ću biti kada budu ti koncerti, to su uglavnom dani kada radim, rano je još da kažem na čiji ću otići jer ne znam plan. Drago mi je da se vratilo vreme koncerata, jedno vreme je bilo u stagnaciji – zaključio je.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia