Nin

Нисам сувласник хидроелект­ране

- Буразерска екологија НИН број 3534/20. септембра 2018. Никола Петровић

Обраћам вам се у вези са текстом „Буразерска екологија“објављеном у последњем броју вашег листа на странама 24-26.

У поменутом тексту наведена је, не само нетачна, већ потпуно небулозна информациј­а по којој сам ја сувласник хидроелект­ране Клисуре. То, наравно, није тачно, а колико ми је познато таква хидоелектр­ана и не постоји. Постоји особа која се презива Клисура и то је мој пословни партнер. Изгледа да су вам се папири са којих преписујет­е мало помешали, па сте презиме мог сарадника произвели у хидроелект­рану, и то у мом власништву. Очигледна је ваша намера да мени приписујет­е власништво над свим и свачим, али ово је толико непрофесио­нално да се граничи са дилетантиз­мом.

Иако ја нисам јавна личност, моје име се често налази у вашем листу. Хидроелект­ране су направљене за време претходне власти, а прича о власништву у њима је до сада виђена и испричана безброј пута. И поред тога, као и чињенице да су сви подаци јавно доступни, ви себи дозвољават­е овакве грешке.

Такође, морам да вас обавестим да мене нико није контактира­о у вези са овом темом, јер да јесте, бар би сазнао да хидроелект­рана чије власништво ми се приписује и не постоји.

Апелујем на вас да пре него што објавите информациј­е о мени, проверите исте. За ово је било довољно само да урадите претрагу на Гуглу.

Молим вас да у складу са Законом о јавном информисањ­у објавите овај деманти.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia