Nin

Недеља штедње до краја године

СБЕРБАНК СРБИЈА

- А. Е.

Новембарск­а „недеља штедње“у Сбербанк Србија трајаће чак 76 дана, од 15. октобра до краја 2018. и у том периоду ће се на штедњу у еврима, орочену на 15 месеци, обрачунава­ти номинална каматна стопа до 1,3 одсто, док ће на улоге у доларима, орочене на 24 месеца, каматна стопа бити два одсто.

„Свесни да је једна недеља прекратак период и да већина грађана тако пропусти могућност да свој новац претвори у штедњу по повољним условима, одлучили смо да креирамо понуду која ће трајати довољно дуго, нудити повољне каматне стопе и клијентима пружити додатну вредност. За све оне који се до краја 2018. године одлуче на орочену штедњу, припремили смо поклон у виду путног осигурања, за период од годину дана, и то за чланове уже породице нашег новог клијента“, објашњава Мирјана Ђорђевић, директорка за развој производа у одељену за пословање са становништ­вом Сбербанк Србија.

Банка у Србији је део Сбербанк Јуроп групе са седиштем у Бечу (њен 100 одсто власник је Сбербанк Русија), чија је актива 30. јуна 2018. била 11,8 милијарди евра.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia