Hospodarske noviny

Nakopne ma poobedná káva

Martina Šimončičov­á, manažérka expanzie pre Slovensko spoločnost­i Portu

-

6.00 Vstávam dve až

tri hodiny pred odchodom do práce, pretože mám rada pomalé rána. Rada si utrieďujem myšlienky tým, že ich dám na papier, a popritom si vychutnám šálku zeleného čaju.

Aby som si ráno rozbehla a trošku sa prebrala, zacvičím si jogu alebo si idem zabehať. Už mi stačí iba pripraviť sa do práce a vyraziť do nového dňa.

po 7.00

Príprava raňajok je jedna z mojich najobľúben­ejších aktivít, ktorá vždy naštartuje moju kreativitu. A ak je práve slnečný deň, rada si ich následne zjem vonku na terase, čo ma veľmi pozitívne naladí. 9.00

V našom Portu tíme máme veľmi dobré vzťahy, preto prvé, čo urobím, je, že idem pozdraviť kolegov, s ktorými preberieme pracovné úlohy na daný deň. Nesmie chýbať kontrola kalendára a naplánovan­ie mítingov a následne sa môžem pustiť do riešenia prvých e-mailov.

Väčšina dôležitých aktivít a rozhodnutí prebieha v jednej z našich zasadačiek. Keďže sme moderný a efektívny startup, ktorý sa venuje investovan­iu, asi neprekvapí, že veľká časť komunikáci­e prebieha aj online, a to hlavne s našimi kolegami zo zahraničia. Občas sa však stane, že si pri šálke kávy dáme rýchly meeting aj v našej kuchynke. Toto neformálne prostredie nám často pomohlo priniesť naozaj kreatívne nápady. 14.00

Útlm zvyčajne prichádza okolo druhej a to je presne čas na prvú a jedinú kávu počas môjho dňa. Tá ma vždy nakopne a ja som pripravená na ďalšie poobedné povinnosti.

u Open offce v Portu mi veľmi vyhovuje. Všetkých kolegov mám okolo seba, a preto vieme veľmi efektívne komunikova­ť a riešiť akúkoľvek situáciu. Najviac času trávim s notebookom pri mojom stole, avšak počas dňa ma taktiež môžete vidieť v zasadačkác­h, momentálne najčastejš­ie pri mítingu s marketingo­vým oddelením, keďže plánujeme aktivity na rok 2023.

18.00

To-do listy sú niečo, čo mi pomáha zefektívni­ť pracovný deň. Keď sa blíži jeho koniec, snažím sa mať splnené všetky povinnosti, ktoré som si stanovila. Určite odporúčam napísať si to-do list na papier, pretože odtiaľ už tak ľahko danú úlohu nevymažete. Aspoň na mňa táto metóda funguje veľmi dobre.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovak

Newspapers from Slovakia