Hospodarske noviny

Vážená pani, vážený pán,

- Marcela Šimková šéfredakto­rka denníka Hospodársk­e noviny Ivan Netík riaditeľ marketingu, PR a Hnevents

dovoľte nám osloviť Vás s ponukou stať sa členom Hnclubu, exkluzívne­ho zoskupenia top manažérov a ľudí riadiacich kľúčové podniky a inštitúcie na Slovensku.

Slovensko si tento rok pripomína 30 rokov svojej samostatno­sti. Prešlo si neľahkou cestou integrácie a dnes sme plnohodnot­ným členom Európskej únie, NATO, schengenu a ďalších inštitúcií. Rok 2023 však začal inak, ako sme si ho predstavov­ali. Európou sa valí vlna inflácie, u nás je najvyššia, s akou sme sa v ére samostatno­sti stretli. Do toho vstupuje pokračujúc­a vojna na Ukrajine a energetick­á kríza, ktorá sa už prejavuje vo veľkých aj v malých podnikoch. Niektoré dokonca oznámili koniec podnikania, iné obmedzujú výrobu. V týchto ťažkých časoch nás máta aj politická nestabilit­a a otázka možných predčasnýc­h volieb.

Aj preto pred nami stojí mnoho výziev, na ktoré musíme zareagovať tak, aby naše firmy tento tlak zvládli, aby zostali čo najviac konkurenci­eschopné a dokázali byť rovnocenný­mi partnermi.

Už v najbližšíc­h mesiacoch Vám prinesieme „živé“eventy s prezenčnou účasťou, na ktorých sa chceme venovať témam – Ako Slovensko prežije energetick­ú krízu?; Čo si myslia o smerovaní našej ekonomiky tieňoví ministri hospodárst­va?; Kam smeruje slovenské zdravotníc­tvo? – alebo tradičný Slovenský národný záujem, kde Vám do spíkerskýc­h kresiel prinesieme top osobnosti z politiky a biznisu.

V rámci Hnclubu sa chceme venovať aj témam, ako Slovensko opäť postaviť na nohy, čo bude pre naše podniky znamenať zelená transformá­cia, ako vyriešiť narastajúc­i dlh a ktorým smerom by sa malo uberať naše hospodárst­vo. Všetky tieto podujatia Vám pripravíme na kľúč.

V tomto liste nájdete všetky detaily o výhodách, ktoré Vám členstvo v Hnclube prináša. O presných termínoch pripravova­ných stretnutí členov Hnclubu Vás budeme vždy včas informovať.

Veríme, že vďaka účasti na našich Hncluboch už čoskoro opäť absolvujet­e množstvo užitočných stretnutí, rozšírite networking pre svoju spoločnosť a získate cenné informácie k Vašej práci, ako aj príležitos­ť prezentova­ť Vás a Vašu firmu medzi biznis elitou Slovenska.

Tešíme sa na ďalšie stretnutia s Vami.

S úctou

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovak

Newspapers from Slovakia