Delo (Slovenia)

Poskus razhoda, drugič

-

Član skupine Genesis, 69-letni Phil Collins, se že drugič razhaja z ženo, natančneje nekdanjo ženo Orianne Cevey. Ločila sta se leta 2008, kar je zvezdnika stalo 27,5 milijona evrov. Vsi, celo njuni otroci, so bili šokirani, ko sta leta 2015 ljubezni dala še eno priložnost. Spoznala sta se, ko jo je kot 21-letno dekle najel za prevajalko na evropski turneji. On jih je takrat imel 44 in bil sredi umazane ločitve. Danes 46-letna Švicarka velja za ljubitelji­co glamurja, diamantov in prestižnih blagovnih znamk, ki je rada v središču družabnega življenja. Ločitev od bujne temnolaske je Collinsa zelo prizadela in vdal se je alkoholu, ona pa se je vmes poročila z drugim.

Kmalu po njeni ločitvi sta se pobotala in takrat je žvrgolela: »Zdaj lahko Phila spet imenujem moj mož. Tako blizu sva si, da je vseeno, ali sva poročena ali ne, toda odločena sva, da se bova nekega dne spet poročila.«

Tega dneva ni bilo. Namesto tega jo rocker zdaj meče iz graščine ob morju v Miamiju. Podjetna Švicarka naj bi na stavbi, ki je včasih pripadala Jennifer Lopez, zamenjala vse ključavnic­e in se ne namerava vdati brez boja. Collins jo je poskusil prisilno izseliti, Orianne Cevey pa zahteva več denarja. Prijatelji glasbenika, čigar premoženje je vredno 130 milijonov funtov, pravijo, da ji ne namerava dati niti ficka.

Zgodba je še bolj zapletena. Nekdanja žena je zagrozila, da bo, če bo ostala na suhem, medijem razkrila intimne podrobnost­i o zvezdniške­m bivšem možu. Po poročanju Daily Maila se je sredi napete sodne bitke celo vnovič poročila. Ko se je romanca z glasbeniko­m v samoizolac­iji ohladila, ni izgubljala časa. Collinsu je avgusta rekla, da mora iz mesta zaradi posla, in v Las Vegasu prisegla večno zvestobo nekemu Thomasu Batesu. Phil Collins in Orianne Cevey imata dva sinova, 19-letnega Nicholasa in 16-letnega Matthewa.

 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia