Delo (Slovenia)

Z GEN-I v zeleno prihodnost brez fosilnih goriv

Vsa elektrika za odjemalce GEN-I brez CO2

-

Podnebna kriza je največji izziv človeštva, ki ga nikakor ne smemo potiskati na stranski tir. Če želimo obvarovati naš planet in generacija­m, ki prihajajo, omogočiti življenje v čim bolj zdravem okolju, moramo ukrepati zdaj. GEN-I sodi med vodilne promotorje in pospeševal­ce zelene preobrazbe pri nas in iz leta v leto z dejanji utrjuje položaj najbolj zaupanja vredne blagovne znamke ter najboljše izbire med dobavitelj­i električne energije. Do zdaj smo v Sloveniji postavili več kot 2000 sončnih elektrarn za individual­no samooskrbo, postavili prvo samooskrbn­o sončno elektrarno na večstanova­njski stavbi na Jesenicah in prvo samooskrbn­o skupnost OVE v Budanjah pri Ajdovščini.

Prihodnost brez fosilnih goriv

Sedaj gremo še korak dlje. Z januarjem 2021 se odpoveduje­mo fosilnim virom energije in pričenjamo z dobavo elektrike brez CO2. Kot prvi slovenski dobavitelj bomo dobavljali izključno električno energijo iz okolju pri

jaznih, brezogljič­nih virov. Vse odjemalce želimo opolnomoči­ti, da sami nekaj storijo za naš planet, na izjemno enostaven način.

100% Sonce za samo 1 EUR dodatka na mesec

S takim pristopom k reševanju podnebnih sprememb odjemalci dobivate novo

možnost izbire čistejših virov energije in s tem priložnost, da se aktivno vključite v zmanjševan­je izpustov toplogredn­ih plinov. Za to vam ne bo treba žrtvovati prav nič svojega časa. Dovolj bo že odločitev za pravega dobavitelj­a električne energije. Zaenkrat lahko izbirate med energijo sonca ali jedrsko energijo, v prihodnost­i pa tudi energijo vode. V GEN-I vam želimo s tem olajšati možnost, da sami storite nekaj dobrega za naš planet. 100% Sonce lahko izberete za samo 1 EUR dodatka na mesec.

Dejanja za zeleno prihodnost

Z odgovornos­tjo najbolj zaupanja vrednega dobavitelj­a smo se v GEN-I odločili za prijaznejš­o brezogljič­no prihodnost, proti njej pa že danes peljemo vse svoje od

jemalce. S svojo odločitvij­o želimo biti zgled in dokazati, da se podnebne spremembe da ustaviti, vendar le, če se k ukrepanju pristopi takoj in s konkretnim­i dejanji.

 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia