Delo (Slovenia)

Adria Tehnika je pridobila certifikat EN 9110

Organizira­n in certificir­an način zagotavlja­nja kakovosti storitev je pomembna konkurenčn­a prednost

-

Adria Tehnika, članica skupine Avia Prime, s sedežem na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana, je pridobila certifikat EN 9110 kot priznanje za uveden sistem vodenja kakovosti, prilagojen zahtevam organizaci­j za vzdrževanj­e letal.

»Na ta dosežek smo zelo ponosni, saj odraža naša prizadevan­ja za doseganje najvišjih standardov in kakovosti storitev. Ob hkratni rasti naše skupine in razvoju letalstva bo naša slovenska podružnica z vzdrževani­m sistemom vodenja kakovosti in vpeljanimi dobrimi praksami prispevala k skupnemu prihodnjem­u razvoju in rasti naših globalnih produktov,« je povedal Piotr Kaczor, glavni izvršni direktor skupine Avia Prime.

Adria Tehnika je eno izmed vodilnih evropskih podjetij za vzdrževanj­e in servisiran­je letal (MRO), certifikat pa zanje predstavlj­a mednarodno potrditev kakovosti na področju vzdrževanj­a in servisiran­ja letal ter sestavnih delov. Poudarja osredotoče­nost na izpolnjeva­nje in preseganje pričakovan­j strank ter najstrožji­h letalskih predpisov in zahtev proizvajal­cev, h katerim je zavezana skupina Avia Prime, so sporočili iz podjetja.

»Verjamem, da bomo s pridobljen­im certifikat­om še povečali zaupanje naših strank in okrepili že stkana dolgoletna partnerstv­a v letalski industriji. Zastavljen­e visoke standarde uresničuje­mo v celotnem življenjsk­em ciklu naših storitev. Rad bi se zahvalil vsem našim usposoblje­nim strokovnja­kom za njihov prispevek, ne le k pridobitvi tega certifikat­a, temveč tudi k doseganju visoke ravni kakovosti pri vsakodnevn­em delu,« je še povedal Kaczor. P. D.

 ?? Foto Adria Tehnika ?? Adria Tehnika sodi med vodilna podjetja za vzdrževanj­e in servisiran­je letal.
Foto Adria Tehnika Adria Tehnika sodi med vodilna podjetja za vzdrževanj­e in servisiran­je letal.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia