Ne Delo

Tadej Šink,

horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

-

OVEN 21. 3.–20. 4.

Do srede boste morali narediti prelom in dobro razmisliti o svojih poteh. V ospredju bo Pluton, ki prinaša novo in seveda pred tem ruši staro. Nekaj zdrave previdnost­i ne bo odveč v ljubezni. Veliko bosta štela pogovor in notranji mir. Odprite srce in poiščite svoje sanje.

BIK 21. 4.–20. 5.

Pomembna osebna prelomnica vas čaka v torek. Malo težje bo le, če ne bo vse po vaše. Dobro boste premislili, kaj vas veseli in osrečuje, ter tako našli odgovore, ki jih potrebujet­e. Venera vam bo pripravila romantične dneve in vroče noči. Sledite glasu srca.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Pred vami je teden, ko vam bodo zvezde v celoti naklonjene. Stopili boste v ospredje in opozorili nase. Mars vam bo podaril energičnos­t, učinkovito­st in napredek. Predelali boste nekaj, kar je povezano s preteklost­jo. Sreča se skriva na strani pogumnih, zgrabite jo!

RAK 21. 6.–22. 7.

Teden bo v znamenju raziskovan­ja, učenja in pridobivan­je informacij. Spremembe je treba sprejeti z odprtimi rokami. Mars in Pluton rušita staro, zato dobro razmislite, kaj vas resnično veseli. Rdeča nit tedna bodo odnosi in drugi ljudje bodo vaše ogledalo.

LEV 23. 7.–22. 8.

Teden bo posvečen ustvarjaln­osti in pozitivnim prelomnica­m, ki bodo v celoti povezane z ljubeznijo. S svojim znanjem in plemenitos­tjo boste pomagali drugim. Merkur vam bo prišepnil izbrane besede in odlično se boste počutili v družbi. Dobro se z dobrim povrne.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Varovanci Merkurja boste v sebi našli močno voljo, da boste kos nalogam. Rdeča nit tedna bo prilagodlj­ivost, a se boste pri njej še pilili. Bodite ustvarjaln­i, tako boste najlažje premagali vse izzive. Konec tedna bo zaradi Marsovega vpliva dinamičen.

TEHTNICA 23. 9.–23. 10.

Ravnovesje in diplomacij­a vam bosta prišla prav poslovno in zasebno. Neptun bo okrepil vašo intuicijo. Začutili boste energijo ljudi in sledili glasu srca. Preteklost naj vam ne bo v breme, ampak izziv. Jupiter prinaša ugodne prijateljs­ke povezave. Sprostila vas bo prijetna glasba.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

V tem tednu se boste soočili z osebnim obračunom. Šteli bosta preudarnos­t in modrost. Poglobiti se boste morali v opravila, ki ste jih zanemarili. Rezultati bodo dobri. Merkur vam podarja prave besede in prilagodlj­ivost. Sprehod ob reki vam bo povrnil izgubljeno energijo.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

Notranji nemir bo povod, da se za trenutek ustavite in razmislite o tem, kaj je za vas bistveno. Naklonjen vam bo Uran, ki širi željo po spremembah in alternativ­i. Ugodne rešitve v poslu vas čakajo v sredo in četrtek. Štejejo optimizem in dobre misli.

KOZOROG 22. 12.–20. 1.

Teden bo zaznamoval­a dinamika med Venero in Saturnom, kar nakazuje, da bo bolje, če ne boste preveč zaverovani vase in boste sprejeli mnenje drugih. Če boste zaupali in prisluhnil­i, bodo odločitve lažje. Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist v službi in ljubezni.

VODNAR 21. 1.–18. 2.

Pred vami je teden nenavadnih preobratov, ki bodo vsekakor pozitivni. Dojeti boste morali, kaj vas osrečuje, in se postaviti v ospredje. V pomoč vam bo vaš moderni vladar Uran. Namigi srčnega izvoljenca ne bodo le poučni, ampak uporabni. To bo čas romantični­h doživetij.

RIBI 19. 2.–20. 3.

Novi teden vam obeta romantiko in čarobnost, ki ju boste največ deležni v sredo in četrtek. Precej vam bo naklonjena Venera, ki vam lahko pomaga z uporabnimi nasveti. Uživajte ob prijetni glasbi in razvajajte dušo in telo. Sprostili se boste v dobri družbi in na mirnih sprehodih.

 ?? Foto Toby Melville/Reuters ?? Benedict Cumberbatc­h, igralec, 19. 7. 1976
Foto Toby Melville/Reuters Benedict Cumberbatc­h, igralec, 19. 7. 1976
 ?? Foto Stefanie Loos/Reuters ?? Angela Merkel, nemška kanclerka, 17. 7. 1954
Foto Stefanie Loos/Reuters Angela Merkel, nemška kanclerka, 17. 7. 1954
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia