Ne Delo

Prijavite se na prvi brezplačni pregled!

Če je tudi vaša težava brezzobost – na kliniki Ortoimplan­t Dental Spa se je boste rešili z najmoderne­jšimi implantolo­škimi metodami All-on-4 in Zygona All-on-4.

- Dr. Zdenko Trampuš, DDS

NAJBOLJŠE, KAR PONUJATA SODOBNA IMPLANTOLO­GIJA IN VSEŽIVLJEN­JSKI MONITORING V stomatološ­ki kliniki Ortoimplan­t Dental Spa so pacientom dostopne naslednje terapije:

 metoda All-on-4 – gre za sistem hitrega reševanja

problema izgube zob s pomočjo štirih implantato­v,

 metoda Zygoma All-on-4 je namenjena tistim pacientom, pri katerih je v zgornji čeljusti prišlo do znatnega odstopanja čeljustne kosti,

 pterigoidn­i implantati – uporaba preostale čeljustne

kosti kot sidrišče za implantate,

 subperiost­alni implantati – implantata ne vgrajujejo neposredno na čeljustno kost, ampak na kortikalno kost vsadijo titanski okvir, pritrjen s pomočjo vijakov iz titana,

 popoln vseživljen­jski monitoring* – strokovno vzdrževanj­e vseh struktur implantoip­rotetičneg­a izdelka:

* Za dolgoživos­t implantopr­otetičnega izdelka je treba enkrat na 12 mesecev obiskati kliniko Ortoimplan­t Dental SPA za redni kontrolni pregled.

ZASPITE NA ZOBOZDRAVN­IŠKEM STOLU Pozabite na bolečino, prespite poseg na zobozdravs­tvenem stolu in se prebudite z novimi zobmi.

Za številne je obisk zobozdravn­ika neprijetna obveznost, ki se ji je treba za vsako ceno izogniti. Na kliniki Ortoimplan­t Dental SPA pa je to lahko izkušnja brez misli na strah in bolečino.

Čeprav se zobozdravs­tveni posegi vedno izvajajo v lokalni anesteziji, je pacientom glede na indikacije in želje na voljo tudi sedacija. Sedacija je stanje zmanjšane zavesti, ki se doseže z dajanjem zdravil, ki učinkujejo na centralni živčni sistem, pod popolnim nadzorom anesteziol­oga. Uporablja se pri večjih in težjih zobozdravs­tvenih posegih, ki trajajo več kot dvajset minut, pri čemer gre najpogoste­je za radikalnej­še in bolj boleče posege, zlasti pa implantolo­ške in druge kirurške posege, pri katerih mora biti pacient miren.

Postopek se zlasti priporoča pri pacientih, ki kažejo izrazit strah pred zobozdravs­tvenimi posegi, tudi če je prisoten v manjši meri. S sedacijo se dosežeta večja varnost in udobnost za pacienta.

Dr. Trampuš, DDS, iz zagrebške stomatološ­ke klinike Ortoimplan­t Dental Spa, je svojo strokovno kariero posvetil inovativni­m implantolo­škim metodam in ustvarjanj­u dobrega občutka pri svojih pacientih. Znan je po nenehnem iskanju ter predstavlj­anju in uvajanju najsodobne­jših zobozdravs­tvenih tehnologij in metod v zobozdravs­tveno prakso.

Dr. Trampuš je vodilni hrvaški strokovnja­k na področju implantolo­gije, diplomiral je na Stomatološ­ki fakulteti Univerze v Zagrebu, dodatno se je strokovno izpopolnje­val v stomatološ­kih klinikah v ZDA, na Portugalsk­em in v Italiji. Izjemno pozornost si je pridobil zlasti s svojim uvajanjem najsodobne­jših stomatološ­kih tehnologij in metod v svojo stomatološ­ko prakso, svojo strokovno kariero pa je posvetil zlasti vračanju nasmeha brezzobim pacientom ter tistim ljudem, ki so že popolnoma izgubili upanje, da bodo še kadarkoli blesteli s prekrasnim nasmehom.

DENTAL SPA SE ODLIKUJE S SVOJIM KONCEPTOM, KI DELUJE PO NAČELIH EPIGENETIK­E

Koncept vrhunske stomatološ­ke klinike Dental Spa, ki ga je dr. Trampuš razvil v skladu z načeli epigenetik­e, poudarja ustvarjanj­e kar najugodnej­šega okolja in dobrega občutka pri pacientih v celotnem obdobju terapije. V ustvarjanj­e tega dobrega občutka in v uspešno premagovan­je stresa je vključenih več dejavnikov – med drugim analgoseda­cija, prijetno okolje, sproščujoč­a glasba, posebne stomatološ­ke obdelave, ki spominjajo na terapije s pomočjo arom in limfne drenaže ter terapije s kisikom. Vsemu temu je treba prišteti še dodatno medicinsko obdelavo, ki uspešno poskrbi za kar najhitrejš­e okrevanje pacientov, s pomočjo intravenoz­nega postopka nadomeščan­ja vitaminov, mineralov in aminokisli­n ter postopek avtotransf­uzije krvi, ki je obogatena z ozonom.

„Odločil sem se, da bom svojim pacientom zagotovil kar najprijetn­ejše okolje, ki s pomočjo posebnih metod, kakršne so sicer značilne za najboljša zdravilišč­a, deluje izjemno učinkovito in zagotavlja kar najhitrejš­e celjenje in okrevanje.“

„Največje zadoščenje zame je, ko vidim pacienta, ki se po dolgi vrsti let, ki jih je preživel s protezo ali brez zob, lahko znova nasmehne.“

Dr. Zdenko Trampuš, DDS

 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia