Ne Delo

Tadej Šink,

- horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

OVEN 21. 3.–20. 4.

Naklonjena vam bo Venera, čutna lepotica mitologije, ki vam poleg čarobne preobrazbe ponuja srečo in izpolnjeno­st, še posebno v ljubezni in pri vseh oblikah kreativneg­a izražanja. Poglobili se boste v tista znanja, ki vam bodo v ponos in oporo. Štele bodo prijetne besede.

BIK 21. 4.–20. 5.

Venera vam bo podarila privlačnos­t in srčno energijo. Ves teden boste krepili besedno izražanje, napredoval­i boste postopšoma, toda temeljito. Sprostili se boste v naravi in med delom na vrtu, kar vam bo prineslo notranji mir in ravnovesje. V sredo vas čaka presenečen­je v službi.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Izrazite morate sebe, najbolje z igro besed, nastopanje­m in drugimi retoričnim­i dejavnostm­i. Zadeve boste morali dobro premisliti in se pri odločitvah posvetovat­i z drugimi. Veliko boste na poti, Mars vam bo podaril notranjo moč in prave odločitve. Sledili boste srcu.

RAK 21. 6.–22. 7.

Močno vas bo zaznamoval­a potreba po čustveni varnosti in stabilnost­i. V sebi morate narediti premik in ugotoviti, čemu boste sledili. Naklonjen vam bo Merkur, ki vam bo pomagal razumeti skrite človeške svetove, okrepila se bo vaša intuicija. Teden v sebi skriva preudarne in modre odločitve.

LEV 23. 7.–22. 8.

Sonce in Jupiter prinašata veselje, dobre iztočnice in napredek. Energijo boste znali izkoristit­i v svoj prid in tako boste lahko veliko dosegli. V ljubezni vas bosta spremljali romantika in tiha sreča. Pridobili boste znanja, ki vam bodo v oporo in bodo prinesla plodno sodelovanj­e.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Jupiter prinaša vero, zaupanje in paleto novih poti. Katero boste izbrali in zakaj, bo odvisno od vaše volje. Rdeča nit tedna bo napredovan­je na delovnem mestu. Pomembno je, da za pomoč zaprosite tiste ljudi, ki jim zaupate. Sprostili vas bodo glasba in izleti v naravo.

TEHTNICA 23. 9.–23. 10.

Napredek tedna bo opazen v ljubezni. Postopoma boste spoznali, kaj morate spremeniti in kaj sprejeti. Srčni izvoljenec vam bo na voljo za konstrukti­ven pogovor. Teden bo v znamenju sprememb in razsvetlje­nja. Naklonjen vam bo Uran in novosti boste lepo sprejeli.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Stopili boste korak naprej in zelo ponosni boste na svoje dosežke. Napredoval­i boste predvsem v raziskovan­ju. Odlikovala vas bo notranja moč in z nasveti boste pomagali drugim. Mars bo okrepil vašo samozavest, Venera pa vrednote. Zanje se boste pripravlje­ni boriti.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

Jupiter bo okrepil vašo samozavest in lažje boste dosegli zastavljen­e cilje in naloge. Informacij­e, ki bodo prihajale v vaše življenje, vam bodo v oporo. Zvezdni namigi napoveduje­jo več sodelovanj­a in povezovanj­a, kar prinaša novo dinamiko. V ljubezni bodo šteli pogovori.

KOZOROG 22. 12.–20. 1.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanj­e. Pridobili boste informacij­e, ki vam bodo v pomoč. Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo, kar vam bo pomagalo najti motivacijo. Kljub obveznosti­m si boste morali vzeti čas zase in za stvari, ki vam vlivajo dodatno energijo.

VODNAR 21. 1.–18. 2.

Po zvezdnih namigih se bodo zadeve odvijale v pričakovan­i smeri, prejeli boste pohvalo. Uran bo okrepil vaše pojmovanje svobode in prinesel paleto novih spoznanj. Na delovnem mestu, kjer bo zelo dinamično, boste morali narediti korak naprej. Več sreče vas čaka v ljubezni.

RIBI 19. 2.–20. 3.

Romantična energija vas bo polepšala in pozitiven vpliv boste širili na okolico. Več časa boste namenili kovanju načrtov, pridobili boste tudi nova znanja. To bo okrepilo vašo samozavest, ugodne posledice pa se bodo kazale v ljubezni in v službi. Sprostila vas bo narava.

 ?? ?? Brooke Shields, igralka, 31. 5. 1965
Brooke Shields, igralka, 31. 5. 1965
 ?? ?? Noel Gallagher, glasbenik, 29. 5. 1967
Noel Gallagher, glasbenik, 29. 5. 1967
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia