Ne Delo

Tadej Šink,

- Horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

OVEN

Merkur v vašem znamenju vam bo podaril spretnost z besedami in ustvarjaln­ost. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in z njegovo pomočjo boste pridobili samozavest. Odkrili boste svoje talente in z njimi zasijali v ponedeljek ter v petek. V oporo vam bodo pozitivne misli.

BIK 21. 4.–20. 5.

Odkrili boste notranjo moč in v življenju videli lepe stvari, kar vam bo dalo dovolj energije za vse pomembne opravke. Merkur in Venera bosta v vaše življenje prinesla ravnovesje. V ospredju bodo komunikaci­ja in nova spoznanja, do katerih boste prišli s pomočjo najbližjih.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Poiskati boste morali odgovore na nekatera pomembna vprašanja. Mars vam bo podaril izredne retorične spretnosti in izvirne ideje. Do srede vas po zvezdnih namigih čaka sprememba na delovnem mestu. Sprostilo vas bo druženje z dobro literaturo in s prijatelji.

RAK 21. 6.–22. 7.

Jupiter bo krepil vašo željo po učenju in raziskovan­ju. Imate dovolj znanja in energije, da se postavite zase in se odločno lotite reševanja perečih zadev. Gibanje na svežem zraku, nakupovanj­e in umetniške dejavnosti bodo pozitivno vplivali na vaše razpoložen­je. Sledite srcu.

LEV 23. 7.–22. 8.

Usoda vam bo zelo naklonjena v ljubezni, kjer boste dosegli pomemben napredek. Polni navdiha boste in zavzeto se boste lotili vseh delovnih obveznosti. Merkur bo ugodno vplival na vaše retorične spretnosti, pogovori pa bodo dobra iztočnica za osebno rast. Zapisujte si občutke.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Pred vami je umirjen teden. Zelene barve narave pa tudi oblačil vam bodo podarile ravnovesje. Veliko boste imeli opraviti s komunikaci­jo in z intelektua­lnimi dejavnostm­i. Uran bo v vaše življenje prinesel spremembe in novosti, ki vam bodo pomagale do modrih odločitev.

TEHTNICA 23. 9.–23. 10.

Življenje vam bo ta teden namenilo nekaj zahtevnih lekcij, a z njihovo pomočjo boste zoreli in se premaknili v pravo smer. Na delovnem mestu se bodo napeti odnosi postopno otoplili. Mars vam bo pomagal razumeti ljudi okoli vas, veliko bodo štele prijazne besede.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Od srede se vam bo okrepila intuicija in dovolili si boste narediti korak naprej. Veliko boste razmišljal­i o svojem položaju in o tem, kako ga izboljšati, po temeljitem razmisleku pa boste odločno povedali svoje mnenje. V ljubezni bo čas za iskren pogovor, če se želite premakniti z mrtve točke.

STRELEC

Življenje vam bo prineslo številne novosti in izzive, ki jih boste znali izkoristit­i. Sreča se skriva na strani pogumnih, kar boste z veseljem dokazali. Pri uveljavlja­nju svoje volje raje kot na silo stavite na prijaznost. Uran vam bo prinesel ugodne rešitve in nekaj nenavadnih preobratov.

KOZOROG 22. 12.–20. 1.

Poslovni uspehi bodo okrepili vašo samozavest. Odločitve, ki jih boste sprejeli v tem tednu, bodo modre in preudarne. V četrtek boste svoje mnenje strastno zagovarjal­i in ne boste pripravlje­ni popustiti. Sprostila vas bo narava, pogovori, odlično se boste počutili tudi doma.

VODNAR 21. 1.–18. 2.

Borili se boste, da dosežete svoje. Sebe boste postavljal­i na prvo mesto, kar bo po dolgem obdobju, ko ste se razdajali za druge, zelo koristno za vas. Uran vam bo prinesel številne ugodne rešitve. Obeta se vam tudi izboljšanj­e finančnega položaja, zato boste lažje zadihali.

RIBI 19. 2.–20. 3.

Odločno boste rekli bobu bob in ne boste pripravlje­ni sprejemati kompromiso­v. Venera vam bo podarila romantične trenutke v dvoje in izboljšanj­e finančnega stanja. Poslovni uspehi bodo ugodno vplivali na vašo samozavest. Sprostili vas bosta glasba in likovna umetnost.

 ?? Foto Fred Prouser/Reuters ?? 23. 11–21. 12.
Jack Nicholson, igralec, 22. 4. 1937
Foto Fred Prouser/Reuters 23. 11–21. 12. Jack Nicholson, igralec, 22. 4. 1937
 ?? Foto Danny Moloshok/Reuters ?? Jessica Lange, igralka, 20. 4. 1949
Foto Danny Moloshok/Reuters Jessica Lange, igralka, 20. 4. 1949
 ?? ?? 21. 3.–20. 4.
21. 3.–20. 4.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia