Nedeljske Novice

Direktor Brlek obožuje ddlani

- D. W.

Za takšne in drugačne strasti so dovzetni tako običajni smrtniki kot zvezdniki. Res pa je, da le redki o njih govorijo na glas. Darko Brlek, dolgoletni direktor in umetniški vodja Festivala Ljubljana, je naši sestrski Suzy zaupal, da so zanj največji fetiš ženske roke. Z erotiko se je srečal kot mlad fant, priznal je celo, da so ga tovrstne zadeve začele zanimati pri rosnih letih, le da so bili takrat erotični pripomočki in vse, povezano z njimi, velik tabu. »Spomnim se, da so se razni pripomočki v tistih časih delili le skrivaj. Potem pa z leti za večino erotika in spolnost postaneta način življenja.

Tako kot hrana, brez katere ne moremo živeti. Zame je erotika ena najpomembn­ejših stvari v življenju,« je bil iskren.

Eden najboljših slovenskih pevcev in eden najbolj veselih glasbeniko­v na naši sceni Vili Resnik pa je nor na tehnologij­o. Menda je bil venomer, samo hudič je, ker kake pretirane tehnologij­e pri nas niti ni bilo. Kakor koli, Vili ima doma izjemno urejen delovni kotiček, v katerem na policah in v predalih najdemo veliko fotoaparat­ov in kamer, dronov ter drugih tehničnih pripomočko­v, ki jih potrebuje pri delu in ustvarjanj­u. »Nor

sem na sodobne tehnikalij­e, te so moj fetiš,« pravi Vili in doda, da ga zanimajo predvsem aktualni fotoaparat­i, kakšnega bi potreboval tudi sam, a si ga trenutno ne more privoščiti. »Ko se bomo vrnili v približno normalno življenje, si bom spet kupil kaj novega. Zares uživam v spremljanj­u tega, kako tehnologij­a in njena kakovost napredujet­a in lahko sam narediš stvari, ki si jih včasih gledal le v kinu,« še pravi pevec.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia