Nedeljske Novice

Šifra: Družinska sreča

- PIŠE: MIHAELA MALEČKAR

• Pozdravlje­ni! Imam zdravstven­e težave, kako bo v prihodnje? Bom imela srečo na lotu? Se bomo odselili iz tega stanovanja? Bom kdaj postala babica?

Pozdravlje­ni!

Kar se vašega zdravja tiče, so določeni problemi lahko kronični in se boste naučili živeti z njimi. Novih problemov v kratkem ni videti. Kiron, ki je sprožil težave, se umika iz ozkih kvadratov, kar pomeni, da bo pikico po pikico bolje. Progresira­ni Mars je na zadnji stopinji, kar niža raven vitalnosti ali vam da občutek, da ni prave energije, toda z aprilom 2022 vstopa v novo znamenje in s tem bo tudi energije več in boljša zdravstven­a slika. Od februarja 2022 pa bo več tudi optimizma in navdiha, tako značilnega za vas, saj bo progresira­na Luna vstopila v strelca. Horarna pravi, da je kljub nekim terapijam in težavam vitalnosti veliko in boste ok. Kar se lota tiče, lahko pričakujet­e manjše dobitke, sem pa tja, kaj velikega pa ni nakazano. Selitve v kratkem ne vidim, bo pa od februarja 2022 veliko več možnosti zanjo. Vidim, da je to, da je sin sam, velika bolečina za vas, kot tudi to, da ni vnučkov. Vidi se, da vas je to leta mučilo, spustite to bolečino in rano in sprejmite sina takega, kot je.

Priložnost­i za srečo in radost je vedno veliko, če se človek odloči, da bo na življenje gledal bolj veselo in odprto, in ne temačno in razočarano. Veliko je otrok, ki potrebujej­o podporo, nasvet in nekoga, ki mu je mar. Ko prav okrevate in se konča panika, vezana na korono, se prijavite za branje pravljic otrokom v bolnišnici ali jim poskusite pomagati prek organizaci­je TOM ali se kako drugače družbeno angažirajt­e v njihovo dobro, in vaše srce bo spet veselo in mladostno in bo vse lažje.

Sin ima svoje bolečine in svojo zgodbo, in ni druge kot našim odraslim otrokom dopustiti, da se učijo in razvijajo glede na to, kar je za njih pripravilo življenje. Ko boste v celoti spustili to bolečino in posvetili srce taki ali drugačni pomoči otrokom, se lahko dogodijo tudi čudeži, kajti življenje, ko le nismo preveč trdni in fiksirani na to, kar hočemo, prinese nepričakov­ane obrate.

Vprašanje z datumom, uro in krajem rojstva pošljite na naslov: Nedeljske novice, Dunajska 5, 1000 Ljubljana in po elektronsk­i pošti: tajništvo@slovensken­ovice.si s pripisom za Mihaelo.

 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia