Nedeljske Novice

TEDENSKI HOROSKOP

-

21. 3.–20. 4.

Do začetka tedna izkoristit­e še zadnje potiske Sonca in Venere v svojem znamenju. Četrtkov večer bo prinesel priložnost­i za razrešitev pravnih težav in pozitivne stike s tujino, tujci. Na splošno boste polni optimizma. Petek zna biti bolj naporen, več bo ovir in pritiskov. Ne z glavo skozi zid, raje počakajte do sobote, ko bo sreča spet na vaši strani. Vikend bo primeren za šport, pogovore in za druge intelektua­lne dejavnosti. Vaš um bo namreč povezoval informacij­e v celoto kot za šalo in širša slika, ki se bo sestavila, bo pomembno vplivala na vaše prihodnje akcije. Torek in sredo posvetite opravilom, ki zahtevajo ustvarjaln­ost.

21. 4.‒21. 5.

Prihaja vaš čas. Lep čas, prijeten čas. Venera, vaša astrološka vladarica, je že v biku, v ponedeljek pa se bosta v vaše znamenje pomaknila še Sonce in Merkur. To prinaša veliko podpore, da utrdite, kar ste začeli graditi v zadnjem mesecu. Več bo poudarka na finančni varnosti, na kopičenju materialni­h zadev, na razvijanju gurmanske plati in uživanju. Iskali boste kakovost, duhali lepote narave in se predajali telesni ljubezni. Fino je, da se ustavite in uživate, pa vendarle imejte v mislih, da ni nič večno. Hočeš nočeš, edina stalnica v življenju so spremembe. Bodite pripravlje­ni, da se bodo tudi vam zatresla tla pod nogami, do takrat pa srkajte lepoto okrog sebe.

22. 5.‒21. 6.

Teden pred vami bo točno tak, kot vam je všeč – hiter in nič dolgočasen. Od četrtka in skoraj do nedelje bo Luna prehajala vaše znamenje in vas gnala k temu, da vsem dokažete svojo vsestransk­ost. Napolnite telefon in rezervoar za bencin, veliko bo treba povedati, natipkati in se kam zapeljati. Sobota bo odlična za vse, kar zahteva okretnost, akcijo in videnje širše slike. Proti večeru bodite vseeno previdnejš­i, da ne boste premočno dregnili tja, kjer skeli. V ponedeljek Merkur prestopi v znamenje bika, zaradi česar se boste osredotoča­li na finance in na materialne vidike. Več bo ležernosti in posvečanja užitkom.

22. 6.‒22. 7.

Z naraščajoč­o Luno bo rasla vaša energija. Do sobote zvečer bo Luna v znamenju dvojčkov, kar bo prineslo nemir in razpršeno energijo, hkrati pa bo precej zabavno in lahkotno. Tak živžav bo najbolje preživeti v družbi otrok. V soboto zvečer bo Luna vstopila v vaše znamenje in potreba po domačem zavetju bo močno izražena. Zavlecite se v varen kotiček, kjer vam večerne ostre besede ne bodo prišle blizu. Nedeljo in ponedeljek preživite s tistimi, ki jih lahko brez omahovanja spustite najbližje sebi in pokažete svoje najbolj pristne barve. V torek in sredo bo Luna v levu – čas bo za več blišča, igre in smeha, reakcije bodo bolj dramatične in samozavest­ne.

23. 7.‒22. 8.

Četrtek bo poln prijetnih naključij, ki vas bodo navdala z optimizmom. Srečate lahko ljudi, ki vam bodo dali dobre (pravne) nasvete. V petek se bo zmračilo. Prisoten bo občutek, da ima nekdo še vedno preveč moči nad vami, da vam ne pusti izpeljati stvari, kot želite. Za vikend boste vztrajno zbirali informacij­e po vseh mogočih kanalih, kako se boste lotili finančnih zadev, ki se bodo začele konkretno odvijati s ponedeljko­m. Takrat bo Sonce vstopilo v znamenje bika – entuziazem in posledično zaletavost preteklega meseca bosta zamenjali želja po varnosti in stabilnost­i. To dvoje pa bo močno odvisno od privarčeva­nih sredstev na bančnem računu.

23. 8.‒22. 9.

Do ponedeljka, ko se bo vaš tempo s prehodom Merkurja v znamenje bika umiril, bo potrebnih še nekaj hitrih potez. V četrtek in petek bo potrebnega več fokusa, saj vas zna z Luno v dvojčkih nekoliko odnesti. V soboto vas do večera ne bo moglo nič spraviti iz tira. Nalog, zlasti v domačem okolju, se boste lotili z optimizmom, s pravimi informacij­ami in z odlično fizično pripravlje­nostjo. Proti večeru pa se lahko pojavijo težje misli. Ne predajte se jim. Iz nedelje na ponedeljek se vam lahko porodi ideja, ki vam bo koristila pri materialne­m razvoju. Od ponedeljka se boste bolj posvečali financam in ugodnostim, ki jih te ponujajo.

23. 9.‒22. 10.

Venera se bo sprehajala po začetnih stopinjah bika, kjer vas bo učila, kako pomembno se je umiriti ter se predati lepotam narave in ugodju. Do nedelje bo živahno in družabno, v nedeljo pa se boste bolj kot navadno mudili v kuhinji. V navdih vam bodo predvsem preverjeni in tradiciona­lni recepti. Kakovost bo tista vrednota, ki bo določala, kaj se splača in kaj ne, zlasti pri nakupih. Sploh v torek in v sredo boste nagnjeni k trošenju, čeprav boste najbrž v precepu – je tisto, kar se promovira v bleščečih reklamah, res kakovost? Podobno boste samski razmišljal­i glede odnosov. Saj veste, lastna hvala …

23. 10.‒21. 11.

Po eni strani boste delovali radovedno, razigrano in brezskrbno, po drugi pa boste želeli vso to nepremišlj­eno zaletavost ovnovskih energij okrog sebe spraviti v red. Prvi tresk bo v petek, sploh zvečer, ko se lahko premočno odzovete na trmaste podvige svojih moških polovic ali očetov, drugi pa v soboto zvečer, ko lahko izustite kako pikro besedo, ki bo imela boleče posledice. Ne bodite preveč sumničavi, ne rušite, če res ni potrebe, in ne drezajte v občutljive točke – ne pri drugih ne pri sebi. Kljub vsemu bo sobota zelo pozitivna za vse aktivne podvige. V torek in sredo strpno z dramo okrog sebe.

22. 11.‒21. 12.

Kako vlivati upanje ljudem okrog sebe, bo ključno vprašanje prihodnjih dni. Ljudje vas bodo prosili za nasvet, potreboval­i bodo vaše vodstvo. Vaše besede bodo padle na plodna tla. Sploh v petek in soboto boste aktivno sodelovali pri ustvarjanj­u novih pogledov, ki bodo spreminjal­i potek dogodkov. Časa za stagnacijo ne bo. Imeli boste dovolj fizične energije in jasna stališča, da lahko premaknete, kar je treba. V nedeljo in ponedeljek boste svojo energijo usmerjali v dom, družino, v tiste, ki so vam blizu. V torek in sredo bo prišla v ospredje potreba po zabavi in po tem, da si privoščite nekaj razkošnega.

22. 12.‒19. 1.

Pozitivna novica je, da se bo ves brezglavi entuziazem počasi začel umirjati in pridobivat­i konkretno materialno obliko. Ali so bili novi projekti zastavljen­i dolgoročno ali pa je šlo zgolj za začasno popestrite­v, boste preverjali v petek in soboto. Pazite, da ne boste prestrogi in da ne boste pregoreli zgolj zato, ker nekaj ni v skladu s tradiciona­lnimi načeli. V nedeljo in ponedeljek bo Luna v vam nasprotnem raku in v tem času boste morali delati še posebno pazljivo z ljudmi okrog sebe. Bodite potrpežlji­vi in jim prisluhnit­e. V torek in sredo bo na sporedu več drame, a tudi veselja in igrivosti. Smeh je zdravilo.

20. 1.‒18. 2.

Ljudem okrog sebe boste prinašali srečo. V četrtek se boste počutili še posebno samozavest­no in razigrano, kar vas bo napeljalo k temu, da preizkusit­e nekaj novega. V tem duhu družabnost­i boste pluli vse do nedelje. Takrat vas bo Luna v raku spodbudila, da preusmerit­e pozornost na družino in raziskovan­je lastnih čustev. Ljudje bodo bolj občutljivi, čustveni odzivi bodo bolj intenzivni in morda vam bo vsa ta preobčutlj­ivost presedala. Od ponedeljka bosta Merkur in Sonce v znamenju bika, kar pomeni, da bo čas, da posodobite finančno stanje in se bolj konkretno začnete ukvarjati z materialni­m svetom okrog sebe.

19. 2.‒20. 3.

Pred vami so prijetni dnevi. Luna v znamenju dvojčkov vas bo do nedelje s številnimi informacij­ami in nenehnimi spremembam­i nekoliko metala iz ravnovesja, a vas bodo planetarni vplivi kljub vsemu zelo podpirali pri delovanju. Svojo energijo bo smiselno usmeriti v intelektua­lno in ročno delo ter druženje z ljudmi, ki imajo podobne interese. Od nedelje do torka bo Luna v znamenju raka, kar pomeni, da boste bolj usklajeni s svojimi čustvenimi potrebami. Intuicija bo povečana, z ljudmi se boste želeli povezati na globlji ravni. Od ponedeljka se bo tempo življenja začel umirjati. Več bo poudarka na razvajanju in razvijanju vseh petih čutov in krepitvi finančnega stanja.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia