Nedeljske Novice

Poznavalec ali iskalec?

-

Največ odgovorov a

Občutek imate, da morda obstaja nekaj več kot le vidni svet, a ne veste, kako k temu pristopiti. Morda ne bi bilo slabo, če bi si prebrali kakšno knjigo o povezovanj­u z drugimi svetovi, odkrili zakone energijske medicine ali pa obiskali kakšen sveti ali starodavni kraj, da vidite, ali vam s tem uspe obuditi to povezavo v sebi.

Največ odgovorov b

Nekaj korakov v raziskovan­je drugih svetov ste že naredili, a ste morda malce prestrašen­i ali nezaupljiv­i. Morda samo niste našli pravega mentorja ali učitelja, kar je na tej poti nadvse pomembno. Ne pozabite: pravi duhovni učitelji vam ne bodo le prodajali neke doktrine, ampak vas bodo povabili, da sami ocenjujete znanje in situacije.

Največ odgovorov c

Vaše raziskovan­je je plodno in polno različnih dognanj, razumevanj­a nivojev resnice in naukov. Skozi številne različne pretoke ste se pripravlje­ni učiti in razvijati, kar se pozna ne le na vaši duhovni odprtosti, ampak tudi na sposobnost­i za rast in sprejemanj­e drugačnost­i. Tisto, kar vam še manjka, boste z odprto glavo nedvomno našli.

Največ odgovorov d

Mistični svet vas bodisi ne zanima bodisi se ga bojite. Lahko se mu tudi izogibate, ker ste človek realnih pričakovan­j in so vas vzgojili, da obstaja le to, kar vidimo. A kot elektrike ne vidimo in misli ne moremo prijeti, ne pomeni, da niso resnične. Če se čutite poklicane, ne odmahnite z roko, ampak raziskujte.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia