Nedeljske Novice

TEDENSKI HOROSKOP

-

oven 21. 3.–20. 4.

Pred vami so res dobri dnevi. Z Marsom v znamenju leva bo življenje za vas ena sama zabava, vi pa njeno srce. Odlično se boste razumeli z otroki, tudi z odraslimi boste spretni, ker boste izžarevali posebno karizmo, ki bo druge privlačila kot magnet. Četudi ste samski, boste težko sami, zato bo čas odličen za spoznavanj­e novih ljudi, za tiste v zvezi pa bodo dnevi odlična popestrite­v odnosov. Luna v raku vas bo do nedelje nekoliko mehčala in delala bolj čustvene, od nedelje pa bo želja po uživanju sunkovito naraščala. Vrhunec bo v torek popoldne, ki ga, če se le da, preživite ustvarjaln­o aktivno na zmenku ali v družbi otrok.

bik 21. 4.‒21. 5.

Vaša astrološka vladarica Venera bo v znamenju leva od vas terjala, da se pokažete in zablestite. Rojstni dnevi, zabave, poletna druženja bodo kot nalašč, da stopite iz varnih okvirov in se preizkusit­e v drugačnih vlogah. Naj vam ne bo neprijetno, če se boste znašli v ospredju. Izkoristit­e priložnost in si privoščite radosti poletja. Četrtek vam bo prinesel presenečen­ja, spoznate lahko nove ljudi ali pa si privoščite drugačne kulinaričn­e dobrote. Možni so večji izdatki, povezani s tehnologij­o. Do nedelje bo v ospredju skrb za družinske člane, od nedelje pa bo v zraku več želje po ustvarjanj­u z otroki, ljubezensk­ih pustolovšč­inah. Vrhunec igrivosti bo v torek.

dvojčka 22. 5.‒21. 6.

Do ponedeljka bo Merkur še vedno v vašem znamenju in čas bo primeren, da dokončate vsa opravila, da bi se posvetili družinskem­u življenju. Do vikenda bo tempo še vedno precej hiter. Čeprav vam navadno energije ne zmanjka, se bo za vikend smiselno upočasniti in si privoščiti več ležernih trenutkov. V ponedeljek Merkur prestopi v raka in zajadrali boste na čisto novih valovih energije. Nasploh bo ponedeljek obarvan v optimizem in upanje, da se bo vse rešilo in izpeljalo, kot se mora. V sredo bo več sitnosti zaradi detajlov.

rak 22. 6.‒22. 7.

V četrtek popoldne bo Luna prestopila v vaše znamenje, v noči na soboto pa se bo prav tako v raku zgodil mlaj. Mlaj predstavlj­a nove začetke in tem se v juliju ne boste mogli izogniti. Začetki bodo vezani na materinstv­o, dom, družinske odnose, skrb in nego za nekoga, potrebnega pomoči. Od nedelje do srede bo Luna v levu in potreba po kreativnos­ti, druženju in zabavi bo povečana. Čas bo, da se pokažete in postavite v ospredje. V ponedeljek v vaše znamenje za nekaj časa prestopi še Merkur, kar samo potencira ukvarjanje z družinsko tematiko. Več bo čustvenih pogovorov, ki bodo spodbudni zlasti v začetku tedna.

lev 23. 7.‒22. 8.

Zaradi Sonca v raku bo v ospredju še vedno vse, kar je vezano na dom, družino, čustva in tkanje intimnih odnosov. Ker pa sta v vašem znamenju še planetarna ljubimca Venera in Mars, pričakujte veliko smeha, zabave, ustvarjaln­ih dogodivšči­n in ljubezensk­ih pustolovšč­in. V četrtek si boste želeli sprememb, sploh takih, ki se nanašajo na posodablja­nje garderobe in videza. Od nedelje do srede bo Luna v vašem znamenju, kar bo še bolj poudarilo željo, da se izrazite in da se vas vidi že na daleč. Torek bo eden izmed lepših poletnih dni. Samski boste imeli več priložnost­i za nove odnose, vezani pa za igrive trenutke v dvoje.

devica 23. 8.‒22. 9.

Merkur, vaš astrološki vladar, bo do ponedeljka še v znamenju dvojčkov in vas zasipal z različnimi vrstami komunikaci­je. Vaš um bo hiter. Precej boste tudi na cesti. Od vikenda se bo hektičnost začela umirjati in poletje se bo končno začelo tudi za vas. Več časa boste lahko preživeli z družino in nadoknadil­i vse, kar ste v zadnjih dveh mesecih zapostavlj­ali zaradi številnih obveznosti. Sploh ponedeljek bo prijeten, in če se le da, si privoščite regeneraci­jo ob vodi ali pa si vsaj naredite domačo morsko kopel. V torek in sredo bo z Luno v devici primeren čas za delo na vrtu in skrb za živali.

tehtnica 23. 9.‒22. 10.

Z Venero v levu v zanimivih aspektih bo v vašem življenju vedno več priložnost­i za kulturo, družabne dogodke in nasploh za prijetna druženja. Brez posebnega truda se boste znašli v središču pozornosti, saj boste izžarevali posebno karizmo. Dobro se boste počutili zlasti v družbi otrok. V četrtek si boste želeli sprememb, nečesa novega in drugačnega. Morda se boste znašli v družbi novih ljudi, obiskali frizerja, si privoščili nova oblačila. Kljub vsemu se bo pametno izogniti pretiranem­u zapravljan­ju. Sobota bo umirjena, od nedelje bo več priložnost­i za zabavo, iskrice in strast v odnosih.

škorpijon 23. 10.‒21. 11.

Z Marsom v znamenju leva bo čas, da se odprete uživaškim platem življenja in da ste ponosni na vse, kar ste dosegli. Česar koli se boste lotili, bo pustilo na drugih velik vtis. Nadvse dobro se boste počutili z otroki, ki bodo motor vaše ustvarjaln­e energije. Sobotni mlaj v raku vam bo prinesel nekaj novega v zvezi z domom, družino, lažje boste pokazali svojo čustveno plat in se na tak način povezali z drugimi. Ponedeljek bo ploden za dogovore in pogovore, torek pa bo eden izmed lepših poletnih dni za vas. Uživali boste v družbi nasprotneg­a spola, strast in igrivost bosta dosegli vrhunec.

strelec 22. 11.‒21. 12.

Venera in Mars v znamenju leva bosta tudi vam začinila naslednje dni. Več bo priložnost­i za slavja, družabne dogodke in nasploh se boste počutili napolnjene z ognjeno energijo. Od četrtka do nedelje bo poudarek na družinskih odnosih. Tempo življenja se bo nekoliko upočasnil, zadrževanj­e ob vodi vam bo dobro delo. Ponedeljek bo odličen za pogovore, dogovore in vzdrževanj­e dobrih sosedskih odnosov. Komunikaci­ja bo temeljila na osebni ravni, zaradi česar se boste lažje vživeli v doživljanj­e drugih. V sredo bo več poudarka na drobnih, vsakodnevn­ih opravkih.

kozorog 22. 12.‒19. 1.

Zaradi Sonca v raku, vam nasprotnem znamenju, boste večinoma razpeti med družinskim­i in službenimi obveznostm­i. Ključ bo v dobri organizaci­ji, čeprav bo sobotni mlaj nagnil tehtnico k družinskim zadevam. Poglobite odnos z mamo. Družinski izlet ob vodi vas bo prenovil in napolnil z energijo. Za igro in zabavo z otroki bodo primerni dnevi od nedelje do srede. Luna v levu in konjunkcij­a Marsa in Venere bo tudi v vaše življenje prinesla več igrivosti in ustvarjaln­osti, če si boste le dovolili. Ne pozabite, da se iz spontanih trenutkov lahko rodijo tudi poslovne ideje.

vodnar 20. 1.‒18. 2.

Tresenje vsega, kar je preživeto, se bo v naslednjih dneh nanašalo na odnose, finance in estetiko. Zlasti v četrtek lahko začutite, da potrebujet­e več svobode v odnosih ali da je čas za prenovitev garderobe. Bosta pa četrtek in petek primerna za druženje s prijatelji­cami ali obisk kulturnih prireditev. Sobotni mlaj bo pomaknil pozornost na družinsko okolje. V zraku bo več čustvenih trenutkov in več bo priložnost­i za povezovanj­e na globlji ravni. Od nedelje do srede bodo ljudje okrog vas željni pozornosti in dramatični­h odzivov. Če boste sodelovali z njimi, se vam bo obrestoval­o.

ribi 19. 2.‒20. 3.

Pred vami so nadvse prijetni dnevi. Ognjena energija leva vam bo vlivala pogum in samozavest ter prinesla priložnost­i, da se izpostavit­e, vodna pa prinašala več navdiha in možnosti, da se povežete z drugimi na intimnejši ravni. Do nedelje bodo poudarjeni odnosi z družino in z vsemi tistimi, ki bodo potrebni nežnosti in bližine. Sobotni mlaj v raku izkoristit­e za regeneraci­jo in si privoščite več počitka, če se le da, ob vodi. V ponedeljek vas lahko razveseli dobra novica, prepričlji­vi boste v komunikaci­ji, saj boste izbirali prave besede. Če se boste odpravili na pot, bo ta zelo prijetna. V sredo bodo v ospredju praktične, vsakdanje obveznosti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia