Nedeljske Novice

Dobra slika tudi na prostem

Samsungova serija terrace potrjeno omogoča ustrezno vidljivost v vseh razmerah

- PIŠE: STAŠ IVANC

Samsungovi televizorj­i iz serije terrace, ki so namenjeni za gledanje televizije na prostem, so kot prvi v panogi pridobili verifikaci­jo organizaci­je Underwrite­rs Laboratori­es (UL), in sicer za dovolj dobro vidljivost zaslona tudi na prostem. Kakor vsi vemo, je gledanje televizije pod milim nebom lahko skoraj nemogoče. V običajnih razmerah moramo, če želimo gledati televizijo na prostem, narediti senco, saj šele to omogoči zadostno vidljivost.

Da naprava prejme verifikaci­jo UL, mora prestati številna testiranja, v katerih mora biti najvišja stopnja svetlosti od 3000 do 4000 nitov, razmerje kontrasta nad 1000 : 1 in stopnja barv nad 80 odstotkov, dosežena v osvetljeno­sti 10.000 luksov. Samsungova serija televizorj­ev terrace se je na teh treh ključnih področjih odlično odrezala, s čimer omogoča čist in jasen prikaz vsebine tudi v zahtevnih svetlobnih razmerah pri gledanju na prostem, ponosno pravijo pri Samsungu.

Televizorj­i terrace se ponašajo z visokokako­vostnimi zasloni qled, tehnologij­o, ki preprečuje čezmeren odsev, pa tudi z umetno inteligenc­o za optimizaci­jo in samodejno prilagajan­je svetlosti. Odporni so tudi proti zunanjim in vremenskim vplivom ( prah in dež), saj imajo certifikat IP55 s strani mednarodne komisije za elektroteh­niko (IEC). V kombinacij­i z verifikaci­jo UL to zagotavlja široko uporabnost serij terrace na prostem.

 ?? FOTO: SAMSUNG ?? Gledanje televizije na prostem menda še ni bilo tako dobro.
FOTO: SAMSUNG Gledanje televizije na prostem menda še ni bilo tako dobro.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia