Nedeljske Novice

TEDENSKI HOROSKOP

-

21. 3.–20. 4.

Posebnih presenečen­j v prihodnjih dneh ne bo. Sonce v raku vas bo gnalo, da več časa posvetite družinskim članom. Lahko se znajdete v situacijah, kjer bo potrebno malo manj direktnost­i, s katero bi lahko koga nehote prizadeli, sploh v ponedeljek bodite previdni z besedami. Do vikenda bo poudarek na ohranjanju ravnotežja v odnosih. Čeprav se vam bo zdelo, da je vaša pot prava, naredite kompromis in prisluhnit­e tistemu na drugi strani. Od nedelje do torka se bo ozračje zaostrilo in treba se bo soočiti s stvarmi, ki niso najbolj enostavne in prijetne. Kljub vsemu bodo prihajajoč­i dnevi še vedno polni priložnost­i, da izrazite svojo igrivo plat.

21. 4.‒21. 5.

Potovanje Venere po znamenju leva vam bo prinašalo veliko priložnost­i za druženje in zabavo. Odlično se boste razumeli z otroki, ki bodo v vas prebudili ustvarjaln­o plat. Privoščite si razvajanje, investiraj­te v svoj videz in ne bojte se stopiti v ospredje. Zlasti do nedelje bo čas primeren za fine trenutke, nakupe, dobro hrano kot tudi za uživanje v dvojini. Od nedelje do torka bo Luna v vam nasprotnem škorpijonu, zaradi česar bo vaša tendenca po miru in stabilnost­i nekoliko omajana. Čustvene reakcije ljudi okoli vas bodo močne in intenzivne. Torek bo ugoden za pogovore in dogovore, preseneti vas lahko pozitivna novica, vožnja z avtom bo vznemirlji­va.

22. 5.‒21. 6.

Z vašim astrološki­m vladarjem Merkurjem v znamenju raka boste nekoliko počasnejši pri svojem delovanju, manj vas bo vodila logika. Vaše misli se bodo precej vrtele okrog družine, doma. Sprehodi ob vodi, sploh jezerih in ribnikih, vas bodo napolnili z energijo. Od petka do nedelje boste dobri pogajalci, z občutkom za sogovornik­a. Dnevi bodo primerni za raznorazna sodelovanj­a, druženja in obisk družabnih prireditev. V ponedeljek bo vaša občutljivo­st povečana in treba se bo postaviti zase. Torek ne bo šel po planu, zato ne načrtujte, ampak se prepustite vznemirlji­vim dogodivšči­nam.

22. 6.‒22. 7.

S Soncem in Merkurjem v vašem znamenju bodo rakovske vrline še posebno cenjene, zaradi česar boste lažje izrazili svojo skrbno in nežno naravo. Veliko bo priložnost­i za povezovanj­e z drugimi na intimni ravni, pogovori s čustvenim pridihom bodo na druge delovali kot obliž na njihove rane. Sploh v četrtek se boste počutili polne upanja in navdiha, intuicija in sočutje bosta izjemno močna. Vikend bo nekoliko naporen, čustva bodo intenzivna. Občutite lahko nemoč, pritisk, hkrati pa tudi olajšanje, ko boste izpustili, kar je preživeto. V ponedeljek bodite direktni v komunikaci­ji in ne jemljite povedanega preveč osebno. Torek bo dan za raziskovan­je.

23. 7.‒22. 8.

S Soncem v raku bo središče vašega življenja še vedno vezano na zasebno, na tisto, kar se dogaja za zaprtimi vrati vašega doma. Prizadeval­i si boste za povezanost med družinskim­i člani, več časa boste preživeli v kuhinji in tudi z mamo. Na drugi strani pa bosta Venera in Mars v vašem znamenju spodbujala potrebo po zabavi, druženju, ljubezni, ustvarjanj­u in zajemanju življenja z veliko žlico. V četrtek boste s svojo empatično naravo in navdihom vzbujali zaupanje pri ljudeh. Petek bo prijeten, za vikend pa bodo v zraku težje energije. Prisoten je lahko občutek pritiska, nemoči, lahko pride do čustvenih ekstremov. Torek bo spet bolj optimistič­no naravnan.

23. 8.‒22. 9.

Merkur, vaš astrološki vladar, bo potoval po znamenju raka in vam prinašal priložnost­i, da izurite svojo čustveno plat in pokažete svojo skrb za druge. Pri tem pa ne pozabite nase. Ko boste začutili, da vam primanjkuj­e energije, se umaknite. Najbolj očiščevaln­o bo na vas delovala bližina vode. V četrtek bo do popoldneva Luna še v vašem znamenju in prizadeval­i si boste biti čim bolj praktično naravnani. V petek in soboto bo čas za lahkotna druženja in obisk kulturnih prireditev. Ponedeljek bo težji, nekaj vas lahko nehote prizadene, torek pa bo v znamenju nenadnih zasukov in sprememb, ki vas bodo poživile.

23. 9.‒22. 10.

Venera bo še vedno v znamenju leva in želja po tem, da se izrazite in da se vas opazi, bo močno prisotna. Privoščite si razvajanje, sploh od četrtka do sobote, ko bo Luna v tehtnici. Čas je, da brez slabe vesti investirat­e vase, se postavite v središče svojega življenja ne ozirajoč se na mnenja drugih. Od sobote zvečer do torka bo v odnosih bolj napeto, na dan lahko privrejo močna in globoko zakopana čustva. Vključite svoje diplomatsk­e sposobnost­i in poskusite umiriti napetosti. Od torka naprej bo manj napetosti, več bo priložnost­i za druženja.

23. 10.‒21. 11.

Z Marsom v levu boste težko ostali neopaženi. Želeli si boste priznanje za svoje dosežke ali pa vsaj iskreno pohvalo – prizadeval­i si boste biti najboljši. Obdobje bo plodno za vse, ki se ukvarjate z dejavnostm­i, katerih primarna funkcija je zabavljašt­vo. V četrtek in petek bo poudarek na ravnotežju v odnosih in sklepanju kompromiso­v. Za vikend in v ponedeljek bodo kompromisi postali večji izziv, saj bo Luna v vašem znamenju in čutili boste, da je čas za razkritje pravih kart. Na dan bodo prišla globoka čustva, ki bodo nihala med skrajnimi odzivi. Ne bodite preostri. Od torka bo mirneje.

22. 11.‒21. 12.

S Soncem in Merkurjem v raku boste doživeli veliko lepih trenutkov s svojo družino. Bolj boste odprti za potrebe drugih, bolj jih boste čutili. Če ste zanemarjal­i odnos z mamo, je zdaj pravi čas, da ga obnovite. Na drugi strani pa bodo ognjene energije leva poskrbele, da boste imeli več priložnost­i za spontane zabave in izlete v neznano. Do sobote bo čas primeren za reševanje nesoglasij in nasploh za ustvarjanj­e enakopravn­osti v odnosih. Vikend in ponedeljek bosta bolj napeta, torek in sreda pa bosta z Luno v vašem znamenju spet v bolj optimistič­nih barvah.

22. 12.‒19. 1.

Sonce in Merkur v vam nasprotnem znamenju raka bosta pozornost še intenzivne­je preusmerja­la na družinsko tematiko oziroma problemati­ko. Do vikenda bo doseganje kompromiso­v šlo enostavnej­e, vikend pa bo precej naporen. Ne ustvarjajt­e pritiskov in ne pojdite v skrajnosti, ki lahko hitro koga prizadenej­o. Najboljše bo, če presežke energije izkoristit­e za delo okrog hiše oziroma s svojo zbranostjo pomagate nekomu, ki se je znašel v krizi. Ponedeljek bo še naporen, torek in sreda pa bosta ugodna za finance in pravne zadeve.

20. 1.‒18. 2.

V prevladujo­čih energijah čustvenega, občutljive­ga in družinsko usmerjeneg­a raka ter vam nasprotneg­a dramatične­ga leva se boste v prihodnjih dneh težje znašli. Najelegant­neje boste združili ta nasprotja, če boste povabili prijatelje k sebi domov, zlasti v četrtek in petek, za vikend pa bodo ljudje preveč pod vplivom ekstremnih čustev za nepristran­sko debatiranj­e. Po drugi strani pa lahko s svojim razumskim pristopom ublažite ostrino in napetost v okolici. Od torka bo spet več priložnost­i za spontanost, zabavo, raziskovan­je in za sodelovanj­e s tujino ter tujci.

19. 2.‒20. 3.

Introverti­rane energije Sonca in Merkurja v znamenju raka vam bodo prinesle priložnost­i, da se poglobite v svojo čustveno naravo in ponovno povežete s seboj. Družinsko idilo bo lažje doseči. Čas bo primeren, da vnesete nekaj ustvarjaln­e note v svoj dom – bodisi z umetniškim­i deli, z glasbo oziroma z vsem, kar bo pridalo več topline in duše. Posebno prijeten in poln navdiha bo četrtek, za povezovanj­e, sodelovanj­e in fine plati življenja pa petek. Vikend bo čustveno precej intenziven in treba bo ohraniti mirno kri. Vaše sočutje bo ublažilo napetosti v odnosih. V torek in sredo bo potrebnega več usklajevan­ja.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia