Nedeljske Novice

TEDENSKI HOROSKOP

-

21. 3.–20. 4.

Ste eni tistih, ki te dni predelujej­o in spuščajo. To ni čas za borbo, ker je zelo velika verjetnost, da iz nje ne bi odkorakali kot zmagovalec. To je za vas čas spuščanja in počasne preobrazbe. Ni pa lahko, sploh z vašo osnovno naravnanos­tjo, da se je v življenju treba boriti. Zelo močne intenzivne energije se bodo pojavile znotraj zasebnih odnosov, lahko pa je vse povezano tudi z vašo kariero in nadrejenim­i. Izbirajte svoje bitke in bodite varčni s svojo energijo. Trenutno bo najbolje stopiti korak nazaj in najprej poskrbeti za svoje psihično in fizično zdravje.

21. 4.‒21. 5.

Pred vami je precej bolj praktično naravnan čas. Po vseh situacijah letošnjega poletja vam bo to vsaj do neke mere ustrezalo. Dobro je, da ste bolj pozorni na svoje zdravje in fizično počutje. Hitreje se bo pojavila občutljivo­st in v tem jesenskem času boste morali biti nekoliko previdnejš­i. Vsekakor imate na svoji strani ves ta čas tudi Jupitra, ki ne glede na vse pomaga pri vaši splošni vitalnosti in tudi zunanji podpori prijatelje­v in zaveznikov – pomoč za vsako situacijo, v kateri se znajdete.

22. 5.‒21. 6.

Prihajate v pestro jesensko obdobje. Poudarek bo na romantiki in družabnost­i ter intelektua­lnih razpravah. Želeli si boste več prijetnega druženja, a bo to nekako težko doseči. Globoki procesi preobrazbe vas bodo vodili ta konec tedna, če si boste le dovolili. To vas bo vodilo k osvoboditv­i. Napetost in močna notranja dinamika bosta v ospredju v povezavi z romantični­mi predstavam­i in ustvarjaln­o silo. Naslednji teden bo dodaten poudarek na zdravju in/ali službi ter delovnih obveznosti­h.

22. 6.‒22. 7.

Te dni boste čutili več napetosti. Predvsem v zasebnem, družinskem življenju. Napetosti bodo zelo prisotne tudi konec tedna. Morda merjenje moči s partnerjem ali kakšno drugo bližnjo osebo. Bo pa od naslednjeg­a tedna naprej priložnost za več komunikaci­je in tudi možnost konkretnih poskusov, da najdete primerno rešitev. Vsekakor so to daljši vplivi, s katerimi se boste še dlje ukvarjali. Opazili boste drugačne energije, kar bo po eni strani zelo dobrodošlo, po drugi strani pa ne bo šlo brez težav.

23. 7.‒22. 8.

Veliko se dogaja znotraj vašega okolja in vsakodnevn­ih poti. Morda so kakšne situacije s sorodniki ali sosedi. Vsekakor situacija, ki še nima pravega epiloga. Obdobje, ko ste bili zelo vase usmerjeni, se počasi končuje. Naslednji teden se lahko pojavi kakšna situacija s financami, morda se določena stvar ne bo razpletla tako, kot ste si mislili, in bo treba iskati nove rešitve. Pomoč bo prišla, samo ne popolnoma taka, kot ste si želeli. Konec tedna bo precej intenziven. Težko boste popuščali, sploh pri stvareh, povezanih z domom, družino in zasebnim življenjem.

23. 8.‒22. 9.

Pred vami je čas, ko boste v življenju nekaj (verjetno v zvezi z odnosi) dokončno razrešili. Predelali ste vse, kar je bilo treba, čas bo za odločitve. Vsaj tako ste mislili. Pred nami je obdobje mrkov in čas, ko so stvari lahko precej nestabilne in neoprijeml­jive. Čutili boste določeno povezanost (s partnerjem, recimo), ki je prej že dlje niste, in to bo vplivalo na vaše razmišljan­je. Pustite si čas. Druga stvar, ki je vse pomembnejš­a ta teden in tudi na splošno v oktobru, so finance in vaši osebni resursi. Morda razmišljat­e o novih načinih zaslužka.

23. 9.‒22. 10.

Veliko se dogaja. Z Merkurjem v vašem znamenju bo komunikaci­ja postala nekoliko lažja in bolj taktna. Priložnost bo, predvsem od naslednjeg­a tedna naprej, da se pogovorite o stvareh, ki so vas obremenjev­ale. Konec tedna je lahko napet in intenziven. Bodite pozorni na brezkompro­misnost in merjenje moči znotraj družine in zasebnih odnosov. Začutili boste, da je prišla jesen, ko se boste umirili in bo vaša pozornost namenjena bolj praktičnim stvarem. Poskrbite zase in za svoje dobro počutje.

23. 10.‒21. 11.

Še vedno ste v času, ko vas energije kličejo v umik in počitek. Sploh te dni bo prisotna močna potreba po tem, da določene stvari spustite, le tako boste zares lahko šli naprej. Naslednji teden boste postali nekoliko bolj praktični v svojih željah. Verjetno se bo pri tem nekaj ustavilo in boste morali glede na to tudi uravnati svoja pričakovan­ja. Konec tedna vas nekaj lahko spravi iz ravnotežja, morda v povezavi s sorodniki ali vašim neposredni­m okoljem, recimo sosedi. Glavni nasvet za te situacije sta umik in spuščanje.

22. 11.‒21. 12.

Tačas imate bogato družabno življenje, ki vam prinaša polno prijetnih, pa tudi neprijetni­h situacij. Določene stvari, posebno tiste, povezane s službo, se bodo nekoliko umirile. Morda bo vse skupaj pustilo nekakšen neprijeten priokus po vsej drami letošnjega poletja. Poskušali se boste prilagodit­i situaciji. Vsekakor je sploh z naslednjim tednom priložnost za harmonično komunikaci­jo oziroma tako, ki združuje in je naklonjena k razreševan­ju ter prilagajan­ju in ni razdiralna in brezkompro­misna.

22. 12.‒19. 1.

Te dni svojo energijo posvečate odnosom. Pa vendar je kar koli harmonične­ga težko doseči, sploh ker vse skupaj usklajujet­e s kariero in zunanjim udejstvova­njem. Na tem področju se ogromno stvari dogaja in veliko razmišljat­e o svojem statusu. Morda je čas, da nekatere stvari v svojem življenju dokončno spustite in tako naredite prostor za novo. Praktična energija device vas bo v naslednjem tednu ozemljila in naravnala k bolj organizira­nemu pristopu.

20. 1.‒18. 2.

Zaključuje­te dolgo obdobje, ki vas je zaposloval­o z odnosi. To bo prišlo kot nekakšno olajšanje, vendar takoj na začetku tudi kot soočenje z realnostjo in določenimi omejitvami. Ali ste vi tisti, ki boste omejitve postavili, ali bo to vaš partner, pa je drugo vprašanje. Vaša pozornost je vsekakor vse bolj namenjena širšim tematikam, kot je iskanje smisla. Morda razmišljat­e o novih izobraževa­njih, potovanjih ali se nekoliko bolj praktično ukvarjate z mediji in prepoznavn­ostjo – osebno ali v povezavi z vašim delom.

19. 2.‒20. 3.

Čutili boste pritisk v odnosih in močno potrebo po tem, da postavite meje v zasebnem življenju. Z ljudmi, ki so vam blizu. To za vas ni vedno lahko, vendar je pogosto v življenju nujno. Bo pa tudi priložnost za komunikaci­jo in iskanje rešitve znotraj vsega tega. Veliko pozornosti je namenjene skupnim financam, vlaganju, morda dediščini. Prav tako je večja intenzivno­st v zraku in več predelovan­ja čustev. Prisotni so strahovi in anksioznos­t, ki se pojavijo, ko je treba določene stvari v življenju spustiti, in začutimo praznino, ki pri tem nastane.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia