Nedeljske Novice

Dolga krila za pozdrav pomladi

Veselimo se osvoboditv­e iz tesnih in okornih kavbojk in naredimo prostor v omari za lahkotnejš­o garderobo

- PIŠE: DAŠA MAVRIČ

Sončnejši dnevi, ki so vedno daljši in daljši, cvetoča drevesa in prijetnejš­e temperatur­e nas vabijo k bolj lahkotni garderobi, v kateri to pomlad ne sme manjkati dolgo krilo. Te že več sezon osvajajo ljubitelji­ce mode, ki jih najraje nosijo na superge, ko bo še bolj toplo, pa seveda na odprte sandale. A dolga ohlapna krila se lepo kombiniraj­o tudi na spomladans­ke škornje, s katerimi boste ustvarili pravi boho vintage videz.

Kar nas pri dolgih krilih najbolj navdušuje, je to, kako udobna so, hkrati pa v njih ustvarimo izjemno ženstven videz. Le zakaj jih ne nosim večkrat, se boste vprašale, ko boste krilu dale priložnost. Morda ste se mu do zdaj izogibale, saj zaradi prosto padajočega kroja ne poudari postave in marsikater­a pri tem vidi težavo pri stiliranju. A opcij kombiniran­ja je ogromno, na dolga krila lahko nosimo praktično vse.

Mladostno z džins jakno

Spomladans­ke džins jakne ponujajo ogromno možnosti za kombiniran­je, v takšnem modnem izboru, ki mu dodamo še udobne superge, bomo videti mladostno, lahkotno, trendi in povsem pomladno. Kot se za nov letni čas spodobi.

Francoski šik s pletenino

Izjemno lepo se dolga krila kombiniraj­o tudi s prevelikim­i pletenimi puloverji. Kombinacij­o ste zagotovo že videli, saj je v modi že več sezon, in ker tako odlično deluje, je skrajni čas, da jo usvojite tudi same. Zraven lahko (spet) obujete superge ali pa letos izjemno priljublje­ne balerinke, ki povsem posnemajo videz baletnih čeveljčkov. Ja, na njih ne manjkajo niti trakci, ki jih balerine ovijejo okoli gležnjev.

Poslovno v suknjiču

Dolga krila se še kako dobro kombiniraj­o na suknjiče, a ti morajo segati vsaj čez boke. Pod suknjič oblecite ženstveno bluzo. Tako boste ustvarili urejen poslovni videz, za bolj sproščeno različico pa bluzo zamenjajte s preprosto majico s kratkimi rokavi in vpadljivim potiskom.

Glede vzorcev trendi dopuščajo praktično vse, od velikih cvetličnih vzorcev do zlatih ali srebrnih kril, ne pozabimo niti na džins krila in plisirane modele.

 ?? FOTO: ZARA
FOTO: ZARA
IME PRIIMEK
FOTO:
FOTO: MANGO ?? Džins krilo, romantična bluza in semiš škornji – boho videz je ustvarjen.
Je lahko še bolj pomladno?
Ivirmisula­bit nem ad conven talegitus.
To sezono so izjemno modni srebrni ali zlati kosi, ki pa nikakor niso rezerviran­i le za večerna druženja.
FOTO: ZARA FOTO: ZARA IME PRIIMEK FOTO: FOTO: MANGO Džins krilo, romantična bluza in semiš škornji – boho videz je ustvarjen. Je lahko še bolj pomladno? Ivirmisula­bit nem ad conven talegitus. To sezono so izjemno modni srebrni ali zlati kosi, ki pa nikakor niso rezerviran­i le za večerna druženja.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia