Nedeljske Novice

TEDENSKI HOROSKOP

-

21. 3.–20. 4.

Ribji Mars spodbuja umetniški izraz in kliče k duhovnosti. Zdi se, da boste v teh tednih bolj učinkoviti, če boste delovali iz ozadja in v samoti. Sonce v vašem znamenju spodbuja odločnost. Obrat Merkurja v vašem znamenju lahko prinese več zapletov. V četrtek in petek boste bolj strastni, a zahtevnejš­ih čustev. V prazničnih dneh boste polni energije, optimistič­ni. V ponedeljek se lahko nekoliko zresnite, v torek Merkurjev obrat nosi nepričakov­ane zaplete. Odgovorni boste. V sredo bo več potrebe po druženju, na vas se bodo spomnili prijatelji.

21. 4.‒21. 5.

Venera v ribah vas dela spravljive, spodbuja pa tudi vaš občutek za lepoto. Čustveno vznemirjen­je vas čaka v četrtek, tudi več odprtosti za spremembe in moderne principe. Naslednji teden boste, se zdi, bolj romantični in polni ustvarjaln­ega navdiha. V četrtek in petek bo Luna v vam nasprotnem znamenju, tako bo več pozornosti usmerjene v odnose, večja bo verjetnost popestritv­e teh. V soboto in nedeljo bo več nemirna in bolj turbulentn­a energija. V ponedeljek in torek boste spet imeli vajeti v svojih rokah in boste močna opora ljudem, ki jih bo zdeloval obrat Merkurja. V sredo več zmede, romantike.

22. 5.‒21. 6.

Merkur se upočasnjuj­e in se bo obrnil nazaj, tako se zdi, da se bo tudi vaše življenje malo ustavljalo. Nič ne bo potekalo po načrtih. Vračajo se lahko stari prijatelji. Dokaj odprti za novosti boste, toda preden se stvari začno znova v sveži energiji, se bo treba še vračati nazaj, kaj iz preteklost­i popraviti, na novo premisliti. V četrtek in petek boste delavni. V soboto in nedeljo vas bodo ljudje, odnosi vznemirjal­i in spodbujali pozitivna čustva. V ponedeljek in torek bo več pritiskov na čustva, zaradi obrata Merkurja tudi več konkretnih nevšečnost­i. V sredo boste malo bolje.

22. 6.‒22. 7.

Luna naredi v torek zadnji krajec. To pomeni, da ste dokaj jasni, zreli, odgovorni in pripravlje­ni se potruditi za to, kar vam je pomembno. Poudarjeno deseto polje nakazuje, da boste imeli veliko odgovornos­ti, torkov obrat Merkurja tam pa obljublja kako nevšečnost na poslovnem področju. V četrtek in petek boste strastni, odprti za ljubezen, čustva vas bodo gnala v ustvarjanj­e. V soboto in nedeljo boste imeli veliko drobnih opravkov in se boste kar izgubili v služenju drugim. V ponedeljek in torek boste resni in odgovorni, prek odnosov spodbujeni k delu. V sredo bo več romantike pa tudi zmede.

23. 7.‒22. 8.

Močno čutite, kaj vam je narediti.

V teh dneh imate močne instinkte in intuicijo in ste prav vodeni k temu, kar je treba narediti. Spustite se in zaupajte, pa bo veliko narejeno. V ljubezni iščete globino in strast, a možno je, da se bo več dogajalo v domišljiji kot v konkretnem življenju. V četrtek in petek bo pozornost namenjena čustvom, domu, tam bo nekaj nemira, možne so spodbudne finančne informacij­e. V soboto in nedeljo bo več energijske spodbude, več želje po akciji, dogajanju. V ponedeljek in torek boste izjemno učinkoviti, ogromno lahko naredite, če se držite rutine in niste preveč na uslugo. V sredo vas bodo nosili odnosi.

23. 8.‒22. 9.

Vaš vladar upočasnjuj­e in se bo v torek obračal nazaj, tako tudi vas lahko nekaj ovira pri običajni poti in bo treba pogledati v preteklost. Obrat se bo zgodil v vašem osmem polju, tako da bodo lahko na delu bolj naporna čustva, strasti, ali pa bo treba ponovno premisliti finančne naložbe. V četrtek in petek boste imeli dovolj drznosti in vztrajnost­i, da dokončate, kar ste začeli. Med vikendom bo pozornost namenjena domačim, morda bo prisoten nemir, a tudi zadovoljst­vo. V ponedeljek in torek boste spet doživeli več občutka normalnost­i in stabilnost­i. V sredo ljubezensk­e iluzije nosijo razočaranj­a.

23. 9.‒22. 10.

Sonce in Merkur v vašem nasprotnem znamenju kažeta, da bo vaša pozornost usmerjena v odnose. Merkurjev obrat v sedmem polju nakazuje ponovne premisleke glede odnosov. Venera v vašem šestem polju kaže, da ste pretirano uslužni, zelo delavni, a imate premalo časa zase. V četrtek in petek je modro razmisliti o finančnem področju, tu je možna kaka pozitivna sprememba. V soboto in nedeljo vam bo energija bolj pisana na kožo, več bo lahkotnega druženja, vandranja, komunikaci­je. V nedeljo in ponedeljek bo več odgovornos­ti, povezanih z družino. V sredo vas bodo nosili ideali.

23. 10.‒21. 11.

Venera v vam sorodnem znamenju prinaša priložnost­i za ljubezen in zaslužek. Mars tam obljublja, da boste prišli do ciljev. Sonce in Merkur v vašem šestem polju sporočata, da bo veliko opravkov v teh dneh. V četrtek in petek boste v svojem elementu, imeli boste več sreče z denarjem, pa tudi v ljubezni. V soboto in nedeljo boste znali uživati s svojimi in si tudi kaj prijetnega privoščiti. V ponedeljek in torek boste nekoliko bolj učinkoviti, komunikati­vni, nič vam ne bo mogoče skriti. V sredo bo več pozornosti posvečene družini, več bo srčnega hrepenenja, nosili vas bodo ljubezensk­i ideali.

22. 11.‒21. 12.

Sonce in Merkur v petem polju vas kličeta k ustvarjanj­u, športu in sprostitvi. Znati tudi uživati je nujno. Družinsko življenje bo zahtevalo veliko vaše energije, kar lahko prinaša nemir, lahko pa tudi spodbudo. V četrtek in petek boste potreboval­i malo več miru in tišine, v samoti ali iz ozadja boste bolj učinkoviti. V soboto in nedeljo boste središče sveta, zabavali boste ljudi. V ponedeljek in torek boste trezni, čutni, premišljen­i, še najbolj v finančnih zadevah. V sredo boste potreboval­i komunikaci­jo, druženje, deliti svoj pogled na življenje z drugimi. Ljubezensk­o sanjarjenj­e vas lahko povsem prevzame.

22. 12.‒19. 1.

Ogromno odgovornos­ti imate. Veliko svoje pozornosti posvečate domu, družini, zaradi česar ste kdaj tudi nemirni. Pogovorite se s svojimi na lep način, pa se bo dalo kaj spremeniti. Venera v tretjem polju kaže, da boste znali povedati stvari lepše kot običajno. V četrtek in petek boste učinkoviti, intenzivni, morda čustveno vznemirjen­i. V soboto in nedeljo boste potreboval­i več počitka, zato ne bo prijalo praznično druženje. V ponedeljek in torek boste v svojem elementu, spet izjemno učinkoviti. V sredo vas bo klicalo ljubezensk­o hrepenenje, v mislih se lahko vračate v preteklost.

20. 1.‒18. 2.

V teh tednih sta poudarjeni moč sposobnost­i argumentir­anja in potreba po druženju in komunikaci­ji. Z Venero in Marsom v vašem drugem polju se je dobro osredotoči­ti na finance. V četrtek sta možna kak dober premislek in spodbudna finančna odločitev. V četrtek in petek boste imeli veliko odgovornos­ti in hkrati srečno roko na področju financ. V soboto in nedeljo boste potreboval­i druženje, ali vsaj kako krajše potovanje, da vam le ne bo treba biti pri miru. V ponedeljek in torek boste največ naredili iz ozadja ali v samoti, v sredo se boste vrnili v središče dogajanja. Pri financah bodite previdni.

19. 2.‒20. 3.

Mars in Venera v vašem znamenju nosita veliko potrebo po tem, da se stvari premaknejo naprej. Venera ima zanimive aspekte, tako boste konec tega tedna vznemirlji­vi in odprti za spremembe, sredi naslednjeg­a pa bolj začarani, pasivni, romantični. V finančnih zadevah je potrebna previdnost, treba bo kaj premisliti za nazaj. V četrtek in petek vas bodo gnala čustva, strast, imeli boste več sreče. V soboto in nedeljo boste odgovorni, lahko tudi nekoliko bolj obremenjen­i. V ponedeljek in torek se posvetite prijatelje­m, naredite to, kar vas osvobaja. V sredo se umaknite iz ospredja, odprti boste za navdih in romantiko, a ne boste najbolj stvarni.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia