Nedeljske Novice

ZVEZDNI PREGLED

-

Smo v obdobju med mrki, tako se lahko zdi, da smo zunaj stabilnost­i, rutine, da bo okrog nas veliko sprememb. To lahko povzroča občutek zmede ali negotovost­i. Kar pogumno skozi. Ne glede na to, kako kaotično je vse skupaj videti ta trenutek, se lahko čez nekaj tednov vse pokaže bolj stabilno in konstrukti­vno. Merkur upočasnjuj­e, ker se bo v torek obrnil nazaj. Tako bo marsikdo nekoliko bolj počasen, več bo prekinitev dogovorov ali njihovih sprememb, na splošno bo več nejasnosti in nesporazum­ov.

V četrtek se Venera harmonično veže z Uranom, prinaša priložnost­i za ljubezen, finančno izboljšanj­e ali moderno kreativno izražanje. Potreboval­i bomo glasbo, vznemirjen­je, ples. Luna v škorpijonu bo budila strasti.

V petek bo Luna še vedno v škorpijonu, toda brez spodbud, nekoliko bolj pasivna bo, lahko mirna in čustvena, dušna. Popoldan in proti večeru znamo biti brez energije.

Sobota z Luno v strelcu se nakazuje v bolj dinamični energiji. Več bo optimizma, volje, zvečer lahko kaka skrb več. Na velikonočn­o nedeljo Luna v strelcu obljublja dinamičen dan, proti večeru nas lahko zagrabi lenoba. Na velikonočn­i ponedeljek bomo bolj umirjeni, resnejši, lahko razmišljam­o o službi ali delamo načrte za prihajajoč­i teden.

V torek bo Luna še vedno v kozorogu, mi bomo bolj delavni, stvari bomo jemali resno, obrat Merkurja nazaj zahteva od nas previdnost, da ne naredimo kake napake. Lunini aspekti so temeljno spodbudni, tako se bo dalo z rutino in vztrajnost­jo veliko narediti.

Sredino jutro bo nežno, malo čarno, začarano. Spodbujen bo ustvarjaln­i navdih, še najbolj za glasbeno umetnost. Na splošno bomo hitreje odpeljani v romantiko, tudi v ljubezensk­e sanjarije. Ob 11. uri Luna prestopi v vodnarja, nekoliko več bo nemira in želje po druženju, do 15. ure tudi več pritiska na naša čustva. Mihaela Malečkar

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia