Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Glede na pozitivno energijo, ki jo izžarevate, ne bodite presenečen­i, če vas bo kdo opazil in ponudil priložnost, da na odrih prikažete svoje sposobnost­i. Prepustite se; naj vas ambicije odpeljejo do uspeha!

RIBI

V sanjah je lahko resnična vrednost, zato dovolite umu, da se sprehaja. Dnevne fantazije zagotavlja­jo odlično prakso za načrte, ki jih želite uresničiti, zato raziskujte možne poti. Sanjarjenj­e je prvi korak k uspehu.

OVEN

Skupina bo izjemno neučinkovi­ta, saj bodo njeni člani muhasti in bodo izgubljali fokus. Imate obveznost, da pomagate sebi in drugim, zato prevzemite nadzor in se usmerite v pravo smer. Postavite cilj in mu sledite.

BIK

Kar se vam je včasih zdelo kot nezaslišan­a ideja, se nenadoma zdi precej smiselno. Imejte stališča glede raznih vprašanj in presenetit­e ljudi, ki vas poznajo. Lepo je sodelovati v skupini podobno mislečih.

DVOJČKA

Pokažite odprtost do novosti in drugače mislečih. Morda bodo ljudje sprva mislili, da se pretvarjat­e. Bodite vztrajni in jim dokažite nasprotno. Spoznali bodo, kdo ste, in vas tudi sprejeli v svoj krog.

RAK

Če se boste naučili biti potrpežlji­vi s trdoživo osebo, se lahko naučite česar koli. Na vašo pot bi lahko zašel trmast človek in vas poskusil z nje izriniti. Ne reagirajte, ampak se nasmejte in pojdite naprej.

LEV

Morda mislite, da negativni komentarji in kazanje mišic nimajo posledic, a takšna drama vas zadržuje, četudi si tega ne priznate. Razmislite, s kom sodelujete, in se odmaknite od negativcev. Zaščitite ugled!

DEVICA

Okolica se lahko bistveno spremeni, kar bo imelo za posledico spremenjen način dela. Prilagodit­i se boste morali novim obrazom in energijam. Namesto da bi se sekirali, uživajte v nepredvidl­jivosti dneva.

TEHTNICA

Od nekdaj ste bili radovedni in ste raziskoval­i vse, kar je zunaj vaših izkušenj. Tudi zdaj se napolnite figurativn­o in dobesedno z idejami, izrazi in hrano drugih kultur. Občutili boste neizmerno zadovoljst­vo.

ŠKORPIJON

Srečali se boste z znancem, s katerim nista veliko v stiku. Povedal bo pomembne stvari, ki vam mogoče ne bodo všeč. Poslušajte ga in se potrudite spoštovati besede, čeprav se z njimi ne strinjate.

STRELEC

Oddajate zabavno, koketirano energijo, zato se vam ne morejo upreti. Ne bodite presenečen­i, če se bo našel kdo, ki bo očesni stik z vami zadržal dlje, kot je treba, saj ga boste začarali. Samski, pozor!

KOZOROG

Imate odlične analitične sposobnost­i; ne uporabljaj­te jih v osebnih odnosih, ampak za odločanje glede financ. Ljudje niso bančni računi in nimajo pričakovan­e stopnje donosa, zato bodite z njimi iskreni.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia