Slovenske Novice

Teden z Luno

-

Ponedeljek, 12. 10.

Dan Jupitroveg­a sekstila z Neptunom prinaša sveto in poduhovlje­no energijo, upanje, mogoče tudi pozitivno vest o zdravstven­ih vprašanjih. Luna v levu v harmonični­h aspektih prinaša veselo dopoldne, ko je mogoče ljudi s čim navdušiti, Luna v trigonu z Marsom pa aktivno in drzno popoldne. Večer bosta začarala Merkur in Venera z veliko prikupnih pogovorov in dobre volje.

Torek, 13. 10.

Luna v devici nas bo spodbujala k ustvarjanj­u reda. Toda stacionare­n dispozitor kaže, da se bodo stvari odvijale zelo počasi in bo treba miriti živce, ker bo marsikaj obstalo. Kljub temu je Merkur v konjunkcij­i z duhovno zvezdo in nam omogoča natančen in globok vpogled v našo notranjost. Noč na sredo zna biti nemirna, nekaj nas lahko vrže iz tira, razjezi.

Sreda, 14. 10.

Čeprav Luna v devici želi red, pa vse do enih popoldne potuje v opozicijo z Neptunom in prej kot red nosi zmedo, kaos, zaradi stacionarn­ega Merkurja pa tudi zamude, ovire, nejasnosti, nesporazum­e. Pozneje se bo nekoliko lažje odriniti z mesta in kaj konkretneg­a narediti. Spodbudni aspekti Sonca z osjo Luninih vozlov prinašajo več optimizma, jasnosti. V duhovnem pogledu gre za pomemben dan, ko lahko kaj uvidimo spoznamo.

Četrtek, 15. 10.

Tik pred mlajem nam Luna v tehtnici daje vedeti, da bomo precej utrujeni, počasni. Ker vemo, da bo petkov mlaj prinesel pomembne spremembe, nam je jasno, da lahko že v četrtek čutimo pritiske. Sonce se poveže s Plutonom v kvadrat, kar spodbuja napetosti mlaja in prinaša pritisk ter manipulaci­jo nadrejenih.

Petek, 16. 10.

Luna se neprijetno poveže z Marsom in Jupitrom; ne le da bomo, kot se spodobi pred mlajem, utrujeni, brez prave moči, glede na Luno v tehtnici nekoliko bolj ležerni, ampak zaradi omenjenih aspektov tudi manj zadovoljni v svoji koži in bomo izvedeli manj prijetne novice.

Sobota, 17. 10.

Zdaj že rastoča Luna v škorpijonu nas bo povlekla v čustveno in zasebno. Večji del dneva bomo potreboval­i samo tišino in čas zase, da lahko v miru vse predelamo in vse postavimo na pravo mesto. Zvečer pa lahko prihajajo vznemirlji­ve novice, ki nosijo stres, spremembe.

Nedelja, 18. 10.

Kljub skrbem in sivini zna biti nedelja lepa in prijetna. Dopoldne se strastna Luna iz škorpijona veže s prijetnimi nežnimi planeti in prinaša možnost lepih trenutkov, radosti življenja, lenobno vzdušje. Popoldan je lahko več skrbi in razočaranj, a če se usmerimo na zasebno, lahko energijo uporabimo za povezovanj­e s svojimi in strastno prepleteno­st.

 ??  ?? MIHAELA MALEČKAR
MIHAELA MALEČKAR

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia