Slovenske Novice

Finančni pomočniki

Ganeša pobožamo po trebuhu ali ga nagovorimo Pogoj za obilje je, da verjamete, da se lahko zgodi

-

ZA HITRO denarno pomoč lahko zaprosite katero od božanstev, povezanih z denarjem. Najbolj znan je indijski bog Ganeš, ki ga moramo pobožati po trebuščku, če si želimo popraviti svoje finančno stanje. A če njegovega kipca nimate pri roki, ga lahko nagovorite s preprosto prošnjo oziroma ritualom. Povejte mu, kaj želite, in se mu zahvalite za pomoč. Enako lahko storite tudi z drugimi božanskimi pomočniki. Primer: »Dragi Ganeš, prosim te, da odstraniš vse ovire na poti do tega, da prodam stanovanje in dobim denar. Iz vsega srca hvala!« Ali: »Draga Zelena Tara, prosim, da mi pomagaš uresničiti cilj – nakup nove nepremični­ne. Iz vsega srca hvala!«

Prošnjo ponavljajt­e vsak večer 21 dni, nato pa bodite naslednje dni pozorni na spremembe. Po potrebi lahko za pomoč prosite tudi dodatno čez dan ali ko jo potrebujet­e.

Pri željah, povezanih z denarjem, vam lahko pomagajo že omenjeni Ganeš – indijsko božanstvo s slonjo glavo, ki je prinašalec blaginje, hkrati pa odstranjev­alec vseh finančnih težav; Zelena Tara – boginja, ki vam v stiski hitro priskoči na pomoč in vas podpre pri uresničeva­nju zastavljen­ih ciljev, tudi finančnih; Fulla – nordijska boginja, ki prinaša in varuje denar ter izpolnjuje finančne prošnje; Damara – britanska boginja domačega obilja, ki poskrbi za pomoč pri plačevanju družinskih izdatkov. M. B. Z.

 ?? FOTO: WICHATSURI­N/ GETTY IMAGES ?? Indijski Ganeš nam pomaga do denarja.
FOTO: WICHATSURI­N/ GETTY IMAGES Indijski Ganeš nam pomaga do denarja.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia