Slovenske Novice

Kako na vas vpliva retrogradn­i Merkur

Njegovo potovanje po škorpijonu nas bo sililo k predelovan­ju nerešenih zadev Na plan lahko pridejo osebne skrivnosti in okostnjaki lahko popadajo iz omar

-

OVNI BODO IMELI občutek, da nekaj ni prav, in iskali vzrok neravnoves­ja. Če komu dolgujejo denar ali izpolnjeno obljubo, bo druga stran zahtevala razrešitev. Zgrabiti morajo bika za roge in urediti zadeve, saj bodo potem lažje zadihali.

Biki se bodo ukvarjali s pretresi v tesnih odnosih. Čim bolj odkriti naj bodo in jasno povedo, kaj želijo, da se izognejo drami in zmedi ter sklenejo konstrukti­vne kompromise. Dvojčki, ki jim Merkur vlada, bodo težko sledili rutini in načrtom, zato naj se ne spravljajo v stres z vztrajanje­m na začrtani poti. Naučiti se morajo iti s tokom in očistiti urnik nepomembno­sti, da si lahko spočijejo.

Raki lahko v tem času naredijo korak naprej – poslovno in romantično. Sicer lahko, ko bo Merkur direkten, opazijo pomanjklji­vosti novega projekta ali zveze, če so se lotili novega hobija, pa naj vzamejo v zakup, da bo kratkotraj­ne narave. Levi bodo tokratno retrogradn­ost Merkurja globoko čutili, saj bo prinesla na plan nerešene zadeve iz preteklost­i, ki jih bodo videli v drugačni luči. Pogumno naj jih začnejo reševati, da bodo v direktni fazi stali na trdnejših temeljih.

Ker devicam vlada Merkur, njegov obrat vedno močneje čutijo – pazljivo naj se izražajo in poslušajo druge, saj bo veliko nerazumeva­nja. Izogibajo naj se opravljanj­u in sklepanju novih poslov. Tehtnicam bo Merkur zameglil presojo in lahko jih mika, da bi brezglavo zapravljal­e. Kljub temu naj se izogibajo nakupom v zadnjem hipu. Tudi v odnosih naj pazijo in se ne zaletijo v odločitve.

Merkur je retrograde­n v škorpijonu, zato bodo ti zmedeni, nezaupljiv­i in sumničavi. Ranljivi bodo in imeli manj nadzora nad svojim življenjem. Namesto da rinejo naprej, naj se ustavijo in še enkrat preverijo svoje cilje. Strelci težko izražajo čustva, v tem času pa bo to še težje. Upočasnijo naj tempo in družabne obveznosti. Lahko bodo odkrivali duhovnost, saj bodo prišle na plan stare neizpolnje­ne želje.

Kozorogi se bodo izognili drami, če sledijo svoji poti in ne upoštevajo drugih, hkrati pa se ne prepirajo z njimi. Lahko se odpre stara rana, povezana s prijatelji, zato naj dvakrat premislijo, preden kaj želijo od njih. Najbolj bo na udaru vodnarjev poslovni svet oz. njihovo vsakdanje delo. Zamujali bodo roke, e-pošta se bo izgubila, veliko bo zmede. V tem času naj ne sprejemajo poslovnih odločitev, ampak preverijo, v katero smer želijo iti v bodoče.

Ribe bodo preplavlja­li mnenja in težave drugih, a če se le da, naj se oddaljijo od vsega in ostanejo z nogami na tleh. Domišljija naj ne premaga razuma in naj se ne vdajajo sanjarjenj­u, saj se bo izkazalo za nestvarno. M. B. Z.

 ?? FOTO: ARTEM PERETIATKO/ GETTY IMAGES ?? Raki se bodo navdušili nad novim hobijem, a jih bo zanimanje kmalu minilo.
FOTO: ARTEM PERETIATKO/ GETTY IMAGES Raki se bodo navdušili nad novim hobijem, a jih bo zanimanje kmalu minilo.
 ?? FOTO: FIZKES/ GETTY IMAGES ?? Dvojčki in device bodo najbolj trpeli zaradi kvarjenja elektronik­e.
FOTO: FIZKES/ GETTY IMAGES Dvojčki in device bodo najbolj trpeli zaradi kvarjenja elektronik­e.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia