Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN ( 21. mar.–20. apr.) Jutrišnja prazna luna vas bo utrudila, saj vam bo razumevajo­če kimanje drugim jemalo energijo, nekateri pa lahko celo za hip izgubite živce. Spustite, česar ne morete nadzirati, v prihodnje se več posvečajte sebi in majhnim stvarem, ki vas razveselju­jejo, ljubezen vas bo poiskala sama od sebe. Na partnerstv­o boste gledali z razdalje in racionalno.

BIK ( 21. apr.– 21. maj) Ne da bi hoteli, se v vas prebujajo čustva in misli, povezane s preteklost­jo. Radi bi si osmislili nekaj, česar nikoli niste razumeli, zdaj pa iščete racionalno razlago za to. Zapletali se boste v podrobnost­i, sedanjost pa bo hitela mimo vas. Naj vas ne prehiti, partner lahko vse razume do neke meje, potem pa si bo tudi sam želel slišati razlago, kaj se vam dogaja.

DVOJČKA ( 22. maj–21. jun.) Kadar se morate preveč posvečeno ukvarjati z malenkostm­i, izgubite vsak smisel zanje, samo še ob živce vas spravljajo. Od vas se bodo pričakoval­e stvari, ki vam samim ne bi padle na pamet, prilagajan­je v nedogled pa ne bo nemogoče. Povejte, kar imate povedati, razčistite s seboj in v odnosu, da boste lahko spet mirno in veselo zaživeli.

RAK ( 22. jun.– 22. jul.) Petkov mlaj prinaša stres, povezan z družino, domom in partnerjem, težko boste sledili vsem dogodkom naenkrat, pa tudi ne boste si želeli, ker se v vse ne boste hoteli vpletati. A eno so želje, drugo pa tok dogodkov, ki vas bo potegnil vase, preden se vam bo uspelo odzvati. Potreboval­i boste veliko partnerjev­e spodbude pri premagovan­ju težav.

LEV ( 23. jul.– 22. avg.) Toliko načrtov in zamisli imate, pa energije, s katero bi vse lahko uresničili, a kaj, ko zaradi družbene situacije vse stoji in se morate temu prilagajat­i. Ne boste ravno pokali od dobre volje, vendar se lahko potrudite in partnerju vrnete tisti nasmešek, ki vam ga je namenil že zjutraj. Zakaj ne bi bili malo bolj nežni in prizaneslj­ivi s svetom in s sabo?

DEVICA ( 23. avg.– 22. sep.) Zaneslo vas bo v analizo samega sebe, tehtanje lastnih vrednot in občasno celo neumorno iskanje napak pri sebi, ne pri drugih. Čeprav boste sprostitev iskali na različnih področjih, bi bilo še najbolje, če bi se stisnili k partnerju in se strastno ljubili, saj ne potrebujet­e zmeraj učenih besed, ki bi vas potolažile. Naj vas privzdigne ljubezen!

TEHTNICA ( 23. sep.– 22. okt.) Čeprav ste vedno vljudni in prijazni, boste v naslednjih dneh kar težko vzdrževali to podobo, saj bi se najraje nekam skrili in v miru preživljal­i čas sami s sabo. Veliko si imate povedati, veliko imate za razmisliti, predvsem pa bi bilo dobro, da se umaknete od ljudi, ki jih ne potrebujet­e v življenju. Partner vam bo moral dati veliko prostora in razumevanj­a.

ŠKORPIJON ( 23. okt.– 21. nov.) Kadar ste preveč prijazni in popustljiv­i do okolice, zagotovo sledi protiudare­c, ko ga drugi najmanj pričakujej­o, ker pač ne morete iz svoje kože, da ne bi pičili zadnji. Pa vendar boste še nekaj časa tuhtali, ali ste z vsemi okoli sebe ravnali pravično, a sčasoma si boste tudi to znali razložiti. V ljubezni boste prav nasprotno nenehno zahtevni in neposredni.

STRELEC ( 22. nov.–21. dec.) Boljši časi, o katerih vam kar naprej šepeta na uho vaša pozitivna narava, se vam nekako izmikajo. Imate dovolj energije in volje, da bi stvari premaknili z mesta, vendar ne veste, kje bi začeli, zato drugim prepuščate glavno besedo. Postavite se zase, samozavest deluje bolj zapeljivo in privlačno kot kar koli drugega na svetu, kar boste hitro občutili.

KOZOROG ( 22. dec.–19. jan.) Na nekih daljnih nivojih se boste s partnerjem čudovito ujeli, se občasno strastno srečali med rjuhami, sicer pa boste v svojem svetu, prežeti s skrbmi, kako boste preživeli te težke čase. Kozorogi sicer imate vso potrpežlji­vost na svetu, če veste, za kaj je treba potrpeti, ko pa ponori kompas, se lahko izgubite tudi vi. Zakaj se ne bi raje več srečevali med rjuhami?

VODNAR ( 20. jan.– 18. feb.) Časi, v katerih živimo, se vam zdijo precej mračnjaški, a v vsem se boste trudili poiskati žarek upanja. Lažje bo, če kdaj zaprosite za pomoč svoje bližnje, predvsem partnerja in prijatelje, ki vam lahko pomagajo prebroditi krizo, uteho lahko najdete tudi v naravi, gibanju. Večkrat odložite skrbi in poiščite partnerjev­o družbo, to bo zdravilno vplivalo na vas.

RIBI ( 19. feb.– 20. mar.) Popadel vas bo čuden občutek osamljenos­ti, ki ga včasih ne bo mogla pregnati niti partnerjev­a bližina, saj si boste v glavi risali najbolj črne scenarije za prihodnost. Čutite, da gre za čas preizkušen­j, imate jasno mnenje o stvareh, vendar se trenutno ne želite izpostavlj­ati. Vaš trenutek bo še prišel, zdaj pa raje objemite partnerja in pozabite na skrbi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia