Slovenske Novice

Kristali pomagajo tudi v odnosu

Kadar se prepirata, omilite razgreta čustva z zlatim kamnom Ob prebolevan­ju razpadle zveze pomaga mavrični obsidian

- M. B. Z.

GLEDE NA TO, kaj si trenutno želite v partnerstv­u, lahko uporabite različne kamne. Roževec je sicer kristal, ki ga najpogoste­je povezujemo z ljubeznijo, toda v posameznih fazah razmerja, ob iskanju ali prebolevan­ju tega lahko še močneje podprete svoje trenutne namere z drugimi kamni. Ko jasno veste, kaj si želite, jih lahko programira­te za to, da podprejo vašo namero, hkrati pa vas, če jih imate pri sebi, opomnijo, kaj si želite. Že omenjeni roževec, ljubezensk­i kamen, uporabite, ko ste samski in si ne želite biti več, saj harmonizir­a in odpira srčno čakro, da boste lahko pritegnili več možnosti za zmenke. Programira­te ga tako, da si zastavite namero, npr. da bi spoznali pravega, ga držite z desno roko na srcu in recite: »Odpiram srce, da bi pritegnila ljubezen.« Nato si ga zataknite za modrček ali ga nosite v žepu.

Ko se z nekom na novo dobivate, uporabite malahit, saj je začetna faza razmerja lahko sicer vznemirlji­va, a tudi naporna in stresna. Po eni strani imate ves čas metuljčke v trebuhu, po drugi pa čakate vsak klic simpatije in vam razpoložen­je pade, kadar ga ni. V času negotovost­i in nestabilno­sti vam bo malahit pomagal počistiti stara prepričanj­a in vzorce, ki vas ovirajo na poti do uspešnega odnosa. Postavil vas bo na novo pot in očistil preteklost. Krisopraz je kamen, s katerim si boste v dolgotrajn­em razmerju pomagali, da partnerja ne boste jemali za samoumevne­ga. Ta kristal vam bo prinesel optimizem, veselje in ljubezen ter vas spodbudil, da boste osredotoče­ni na razmerje, ne na vse druge stvari, h katerim vam sicer uhaja pozornost. Vsakokrat, ko želite poseči po telefonu, raje zgrabite ta kristal.

Ko se s partnerjem prepirate, lahko omilite hude besede, ki lahko prizadenej­o, z zlatim kamnom. Omogočil vam bo, da vodite težavne razprave mirno, z jasnimi argumenti in na zdrav način, zato ga imejte v prostoru ob dogovarjan­ju. Ko prebolevat­e razhod, bo najboljši mavrični obsidian. Pomaga namreč pri žalovanju, čustvenih pretresih, omogočil vam bo, da lahko spustite negativna čustva in greste naprej. Ko začutite, da potrebujet­e podporo, lezite na hrbet in si ga položite na srce za enajst minut, da si zacelite rane.

 ?? FOTO: DEAGREEZ/ GETTY IMAGES ?? Ko ste že v razmerju, vam bosta krisopraz in zlati kamen pomagala ohraniti vez med vama.
FOTO: DEAGREEZ/ GETTY IMAGES Ko ste že v razmerju, vam bosta krisopraz in zlati kamen pomagala ohraniti vez med vama.
 ?? FOTO: DETEETARKA­N/ GETTY IMAGES ?? Različni kristali pomagajo v različnih ljubezensk­ih situacijah.
FOTO: DETEETARKA­N/ GETTY IMAGES Različni kristali pomagajo v različnih ljubezensk­ih situacijah.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia