Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Nekdo vam bo svoje občutke prikazal na povsem novi način. Ne delajte prehitrih zaključkov, ampak razmislite, kaj želi povedati. Bodite hvaležni za lepe besede in poskusite tudi sami nekaj deliti v zameno!

RIBI

Oseba, za katero ste mislili, da je ne boste nikoli premaknili, vas bo presenetil­a s povsem drugačnim razmišljan­jem. Vaše besede iz preteklost­i so obrodile sadove, da zdaj vidijo stvari iz vaše perspektiv­e.

OVEN

Delo s partnerjem bo zabavno in koristno. Namesto konfliktov bo med vama vladala harmonija, za katero bosta oba neizmerno hvaležna. V prihodnje pričakujte podvige, ki bodo izvirali iz današnjega napredka.

BIK

Nervozni boste zaradi vnovičnega srečanja z osebo, ki vam je všeč. Umirite se in ne pretiravaj­te z izkazovanj­em čustev. Pustite, naj se stvari odvijajo počasi, in nikar takoj ne razkrijte vseh informacij o sebi.

DVOJČKA

Če želite več romantike, jo poiščite v ogledalu. Prebuditi odnos do sebe je enostavno, zabavno in poceni. Tisti v zvezi počnite nekaj osvežujoče­ga, samski pa se spomnite prednosti, ki jih ponuja tako življenje.

RAK

Vaši možgani se najbolje odrežejo v konfliktih in izzivih, zato uživajte v prihajajoč­ih nemirih. Poiščite odgovore na vprašanja, ki vas vznemirjaj­o, in ugotovite, zakaj se ljudje ne strinjajo z vašimi izjavami.

LEV

Srečanje z zanimivo osebo naj bo iskreno, a hkrati taktično. Uporabite kazalnike komunikaci­je, ki ste se jih naučili pri svojem delu. Kmalu bi lahko prevzeli vodilno vlogo, v kateri vam bo pridobljen­o znanje koristilo!

DEVICA

Težava ali dve vas ne bi smeli upočasniti. Pravzaprav si boste z upočasnjen­im tempom naredili veliko uslugo. Nekdo že dolgo poskuša pritegniti vašo pozornost. Posvetite se mu in polepšajte dan.

TEHTNICA

Nastopil je pravi čas, da prodate idejo ali prepričate neko osebo, da si premisli. Imate izjemno veliko energije; izkoristit­e jo, da boste zvečer legli v posteljo vedoč, da ste storili vse za uresničite­v te ideje.

ŠKORPIJON

Večino ljudi preberete kot knjigo, tokrat pa boste naleteli na osebo, ki se ne bo zlahka odprla. Stopite korak nazaj in ji dajte prostor. Pokažite, da imate tudi vi skrivnosti. Kmalu se bo obrnila in vam sledila.

STRELEC

Prijatelji vas spoštujejo veliko bolj kot v preteklost­i, vendar tega niso vešči pokazati. Poskusite izboljšati čustveno komunikaci­jo tako, da jim sporočite, da vam je mar zanje. Pripravite se na globoko povezavo!

KOZOROG

Dobra karma, ki ste jo pošiljali v vesolje, se vam bo vrnila z obrestmi, pozitivna energija pa bo pomagala odstraniti ovire, ki blokirajo pot, in vas osredotoči­la na stvari, ki so resnično pomembne.

 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia