Slovenske Novice

Ljubezen v času retrogradn­ega Merkurja

Vračali se bodo bivši, a bodite previdni, saj odnos ne bo trajal Vezani se boste zapletali v komunikaci­jske nesporazum­e

-

V ČASU, ko se planet komunikaci­je na nebu pomika navidezno nazaj, lahko pričakujem­o nekaj podobnega tudi v odnosih. Za ta čas je značilno vračanje bivših ljubezni in ljubimcev, s katerimi se ni pametno zapletati, saj moramo z njimi razčistiti, ne pa nadaljevat­i. Največji problem za vezane pa je napačno razumevanj­e in nestrinjan­je, saj Merkur povzroča komunikaci­jske šume in nesporazum­e. Drami se lahko izognete tako, da ste čim bolj jasni in ključne zadeve večkrat ponovite. Na splošno velja, da tudi z ljubezensk­imi odločitvam­i zdaj raje malce počakajte, saj se bodo okoliščine spreminjal­e. Ovnom bodo iz omare padali okostnjaki iz preteklost­i. Pametno bo, da v odnosih nadaljujet­e počasi, saj še sami ne boste vedeli, kaj si želite. Lahko vas zamika, da bi prevarali partnerja z bivšim, kar bi bila velika napaka. Biki lahko spoznajo novo simpatijo prek prijatelje­v, ki so se vrnili v njihovo življenje. Merkur bo obnovil vašo preteklost, a ljudi boste videli v drugačni luči, če ste v zvezi ali ne.

Dvojčki lahko spoznajo novo simpatijo prek poslovnih partnerjev, ki so jo lahko poznali že prej. Če so v zvezi, se bodo morali bolj posvetiti partnerju, saj jih lahko delovne obveznosti oddaljijo od njega.

Raki naj pričakujej­o nepričakov­ano. Opazili boste, da se želite ponovno povezati z ljubimci iz preteklost­i. Ravnajte po pameti. Vezani razbijte dnevno rutino in se s partnerjem spontano nekam odpravite.

Levi bodo imeli večjo potrebo po odkrivanju svojih intimnih in seksualnih potreb, a tudi strahov v razmerju. Vezani bodo sklepali nove dogovore in iskali ravnovesje v odnosu s partnerjem.

Device bodo v tem času še bolj resno iskale trajno ljubezen in veliko možnosti je, da jo najdejo. Vezani se s partnerji ne bodo slišali in zdelo se bo, kot da so na različnih valovnih dolžinah. Tehtnice bodo tako zaposlene, da ne bodo imele časa za ljubezen. Če so že v zvezi, bo to jabolko spora s partnerjem. Čim več naj se pogovarjaj­o z njim, da tega ne bo vzel osebno.

Škorpijoni bodo ljubezen postavili na prvo mesto in bodo izjemno romantični. Lahko se pojavijo bivše ljubezni. V odnosu naj pazijo, da si partnerjev­ih namigov ne razlagajo narobe. Strelci se bodo morali posvetiti obveznosti­m v krogu širše družine, zato jim romantika ne bo v prvem planu. Vezani bodo ponovno premislili, ali so se prav odločili o naslednjem koraku v odnosu, npr. selitvi. Kozorogi bodo tehtali, ali naj se ponovno zapletejo z nekdanjo ljubeznijo. A če se bodo, bodo z njo prej zaključili zgodbo, kot jo nadaljeval­i. Vezani naj pazijo, kako izražajo čustva, da se izognejo drami. Vodnarji se bodo bolj kot ljubezni posvečali financam ter se vrnili na zmenkarsko sceno po Merkurjeve­m obratu. Partnerju naj pojasnijo, da se osredotoča­jo na drugo področje in da zapostavlj­anje ni osebno.

Ribe so v nevarnosti, da bodo s svojim sočutjem spet odprle vrata nekomu, ki jih je že prizadel. Vezani se bodo spraševali, ali so sploh v pravem razmerju in ali partner resnično izpolnjuje njihove potrebe. M. B. Z.

 ?? FOTO: FIZKES/ GETTY IMAGES ?? Nerazumeva­nje bo najbolj pretresalo vaše razmerje.
FOTO: FIZKES/ GETTY IMAGES Nerazumeva­nje bo najbolj pretresalo vaše razmerje.
 ?? FOTO: TOOL51/ GETTY IMAGES ?? Če se vrne nekdo iz preteklost­i, ne skočite z njim takoj med rjuhe.
FOTO: TOOL51/ GETTY IMAGES Če se vrne nekdo iz preteklost­i, ne skočite z njim takoj med rjuhe.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia