Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Bodite koristni. Ugotovite, kdo potrebuje pomoč, in storite vse, da mu pomagate. Ohranjajte to raven energije, saj imate izredno sposobnost, da ljudi prepričate o sodelovanj­u; izkoristit­e ta talent za pomoč drugim.

RIBI

Začnite pogovor o konfliktni situaciji. Povejte, kaj si mislite, da je narobe in kaj bi se moralo zgoditi, da se to popravi. Čim boste začeli govoriti, bo napetost popustila in stvari se bodo postavile na svoje mesto.

OVEN

Sočutna narava vam je pomagala ustvariti nekaj močnih odnosov, po drugi strani pa postanete vznemirjen­i zaradi težav drugih. Zavedajte se, da so težave po definiciji njihove in jih zato morajo rešiti sami.

BIK

Na površje so priplavala vaša najgloblja čustva, ki bi lahko povzročila nepredvidl­jivo ravnanje. Dramatično­st ni nujno slaba. Imejte pogum za nevsakdanj­e pogovore, pri katerih je mogoče doseči resničen napredek.

DVOJČKA

Vaša priljublje­nost je v porastu, a se vzpenja počasneje, kot bi želeli. Preobrazbe, skozi katere se boste prebijali z otroškimi koraki, vas ne bodo zadovoljil­e. Vzemite si čas in dovolite, da se zasidrajo v vas.

RAK

Čas je, da se zdravju temeljitej­e posvetite. Če se počutite odlično in ste videti super, ne pomeni, da od pregleda ne boste imeli koristi. Vsaka čustvena intenzivno­st in pretresi pustijo posledice na zdravju.

LEV

Ne bodite presenečen­i, da so stvari drugačne, kot ste mislili. Žal si niste vzeli dovolj časa, da bi prepoznali znake, zato sprejmite lekcijo in v bodoče globlje poglejte na vprašanja, ki zadevajo tudi vaše življenje.

DEVICA

Dvignite znanje na naslednjo raven, tako da radovednos­t nahranite z zdravimi idejami in razpravo. Prezrite trače in preberite zahtevno gradivo o zgodovini ali osebi, ki vas zanima. Pri učenju bodite proaktivni.

TEHTNICA

Zajela vas bo nakupovaln­a mrzlica, toda razmislite, ali imate denar za tak podvig. Morda boste ugotovili, da bi ga bilo škoda po nepotrebne­m zapravljat­i. Ni potrebe, da si vedno privoščite vse, kar želite.

ŠKORPIJON

V življenje bo vstopila prijazna oseba, do katere boste čutili magnetno privlačnos­t. Sledite ji, poseduje notranji mir, ki se ga morate priučiti. Ta mentor vam bo pomagal določiti nove cilje za vaše življenje.

STRELEC

Poskusite ugotoviti, zakaj segmenti vašega družbenega kroga razpadajo na koščke. Preoblikov­anja so običajni postopki, sami pa morate poskrbeti, da boste ohranili stike z ljudmi iz vseh novonastal­ih krogov.

KOZOROG

Eden od prijatelje­v se je oddaljil od vas. Ne vsiljujte se mu, a mu dajte do znanja, da lahko vedno računa na vašo pomoč in da do njega ne gojite nobenih zamer. Četudi ne odgovori, bo cenil vašo potezo.

 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia