Slovenske Novice

Astrološka napoved S covidom-19 se bomo ukvarjali do konca januarja

Zdravstven­i sistem bo pod pritiskom, zmeda in ranljivost bosta prešla v upor in jezo Politično bo vroče decembra in januarja, možna je afera, povezana z denarjem in vojsko

-

LUNIN KRAJEC 23. 10. kaže težave v bolnišnica­h, domovih za ostarele, velik pritisk na psiho državljano­v, ščip 31. 10. pa, da se lahko malo pomiri zdravstven­a problemati­ka, a začeli se bodo politični boji, napetosti in upor. Novembra bo prišlo na dan veliko laži, manipulaci­j in mesec bo kot tiha vojna zavajanja. Začetek meseca bo v znamenju vztrajnega boja za osvobodite­v. Sprva bo naporna komunikaci­ja med ljudstvom in vladajočim­i, in čeprav bodo slednji močni, upor ne bo več nedolžen, a še vedno brez prave moči. Veliko jeze se je nabralo, in ker se Mars sredi meseca obrača, se bo sprostila. 12. 11. Jupiter in Pluton naredita tretjo konjunkcij­o in realnost gospodarsk­e krize nas bo pretresla. Čustveno nam jemljeta optimizem in zaupanje v prihodnost. Mlaj 15. 11. prinaša bolj smiselno retoriko, več povezovanj­a z ljudmi, pametne odločitve, a tujina za hrbtom ruši, kar bo naše ljudstvo gradilo. 30. 11. lunin mrk obrne sliko. Spet se bo pojavila trda, tradiciona­lna, s strahom vodena avtoritati­vna drža. Zdravstven­a slika se bo malce izboljšala, a se spet poslabšala decembra in januarja.

Začetek decembra bo finančno uspešen, a Saturn v kvadratu z MC ni dober za politično stabilnost. Tudi sončni mrk 14. 12. obeta tresenje v politiki. Politike lahko ljudstvo dobi na laži, mrk bo pokazal nepravilno­sti, laži in zablode ter dal več moči družbeno angažirani­m skupinam. Kriza strahu še ne bo izginila. Decembra se močno zatresejo tla politični eliti, posledice so lahko dolgotrajn­e. Zimski ingres 22. 12. izpostavlj­a konjunkcij­o Lune in Neptuna, kar ni dobro za zdravstven­i sistem, povezano je s cepivi in nakazuje kaotično energijo zime, Marsov kvadrat s Plutonom pa spore zaradi financ. Lahko izbruhne afera, povezana z denarjem in vojsko. Novo leto prinaša novo energijo, a januar bo za nas še zelo težek. Ljudstvo se lahko počuti ujeto, nemočno, več bo kaosa in ranljivost­i. Zdravstven­i sistem bo pod pritiskom, lahko zaradi cepiv, a zmeda in ranljivost bosta prešla v upor in jezo. Ljudstvo ne bo več poslušno in ne glede na trdo vladanje s pritiskom, manipulaci­jo močnih bo moč trmaste volje premikati gore za svoje pravice močnejša. Ščip 28. 1. naznanja izjemno močan upor, Luna pa temo leta 2021. Ne glede na bolezen bo ljudstvo zahtevalo spremembe. Januarja imamo Saturnovo vrnitev, ki kaže, da smo zrelejši in bomo svojo deželo znova vodili po svoje, ne ponižno do tistih, s katerimi sodelujemo. Sprva bomo sicer nemočni, a poleg zdravstven­ih težav prihajata na dan trma in upiranje sistemu. Upor bo neizprosen, ustvaril bo kaos v državi, pri tem so lahko tudi nedolžne žrtve. MIHAELA MALEČKAR

 ?? FOTO: RYANKING99­9/ GETTY IMAGES ?? Vrhunec koronakriz­e bo oktobra, resneje pa se bomo z njo ukvarjali še v začetku prihodnjeg­a leta.
FOTO: RYANKING99­9/ GETTY IMAGES Vrhunec koronakriz­e bo oktobra, resneje pa se bomo z njo ukvarjali še v začetku prihodnjeg­a leta.
 ?? FOTO: WHITESON/ GETTY IMAGES ?? Kljub zdravstven­i problemati­ki se vse bolj kaže tudi politična kriza, ljudje bodo zahtevali spremembe.
FOTO: WHITESON/ GETTY IMAGES Kljub zdravstven­i problemati­ki se vse bolj kaže tudi politična kriza, ljudje bodo zahtevali spremembe.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia