Slovenske Novice

Globoke energije

Lahko se vam izpolni želja.

-

S Soncem v škorpijonu stvari ne bomo več jemali zlahka, ampak želeli razčistiti odprte stvari z drugimi, pri sebi pa preobrazit­i vse tisto, kar nas omejuje. Danes se zjutraj izogibajte prepirom, proti večeru pa si privoščite nekaj lepega. Čas je odličen za meditacijo in ustvarjanj­e.

VODNAR

Prijatelj bo drugače razmišljal o vaših nasvetih. Čeprav jih je še nedavno odločno zavračal, je vse bolj prepričan v vaš prav. To je priložnost, da ga usmerite na pot, za katero menite, da je zanj najboljša.

RIBI

To, da ste imeli nenavadne sanje, ne pomeni, da bi si morali ves dan razbijati glavo z iskanjem njihove razlage. Včasih v sanjah ni skrivnosti in skritih pomenov, krivi so le možgani, ki delujejo, ko spite.

OVEN

Nastopil je trenutek, ko bi lahko uresničili svoje vizije. Imeli ste čas in podporo ljudi, da ste lahko bili kreativni, zato se ne sprašujte, kaj je šlo v preteklost­i narobe; glejte naprej in poiščite nove priložnost­i.

BIK

Pustite, da se stvari odvijajo po naravni poti, in jih ne poskušajte potiskati v katero koli smer. Morda se vam bo zdelo nenavadno, ko ne boste točno vedeli, kaj bi počeli pozneje, a boste prijetno presenečen­i.

DVOJČKA

Ne sprostite se preveč, če vidite, da je življenje v zadnjem času umirjeno, morda gre le za predhodnik nevihte, ki se pripravlja na obzorju. Del vas hrepeni po pustolovšč­ini, zato bo malo drame dobrodošlo.

RAK

S stvarmi ste na tekočem, zato ne bo narobe, če upočasnite. Pot je navdušujoč­a, a nadaljevan­je s hitrim tempom pomeni, da lahko zamudite pomembne mejnike. Prilagodit­e urnik in si vzemite prosti čas.

LEV

Bodite potrpežlji­vi z osebo, ki vam bo šla na živce. Gre izključno za slabo komunicira­nje, kar lahko s časom in sočutjem odpravite. Poskusite situacijo videti kot priložnost za drugačen način razmišljan­ja.

DEVICA

Občutljivi ste za povratne informacij­e o svoji ideji, ki vam jih bodo posredoval­i sodelavci. Zdelo se bo, da so preveč kritični, vendar boste morali sprejeti njihovo ostro mnenje, saj bo kritika konstrukti­vna.

TEHTNICA

Bodite ustvarjaln­i; vzemite predmet, s katerim niste zadovoljni, in ga poskusite spremeniti v izboljšano verzijo. Prvi korak do spremembe je vizualizac­ija. Ko točno veste, kaj želite, lahko začnete ukrepati.

ŠKORPIJON

Zasluženo se lahko zaustavite in pogledate na preteklo življenje. Potovanje ni bilo enostavno, a je bilo polno zanimivih in nepozabnih izkušenj. Zdaj je čas, da se sprostite in uživate sadove minulega dela.

STRELEC

Znašli bi se lahko sredi žgečkljive situacije, ki bo zabavna in poučna. Z dobrimi informacij­i se bo povečala vaša moč. Delite jih izključno z osebo ali dvema, za kateri veste, da jima brezpogojn­o zaupate.

KOZOROG

Prihraniti denar je velik izziv, zato se izogibajte morebitnim prihajajoč­im situacijam, ki bi osiromašil­e vaš bančni račun. Pri ravnanju z denarjem bodite skrbni in kreativni. Uporabite kak nasvet prijatelja.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia