Slovenske Novice

Čudovita rožnata

Rak dojk je najpogoste­jša oblika raka pri ženskah; drage dame, ne pozabite na mesečno samopregle­dovanje, rožnatemu mesecu pa se poklonite tudi z rožnato barvo

- Danica Lovenjak

Naravni sijaj

Zasijte kot zvezdnice v soju žarometov! Novi sadni osvetljeva­lec L'Occitane vam bo pomagal do zdravo sijočega videza. Koži podari naraven sijaj, polt pa osvetli. Nanesete ga lahko na ličnice, obrvne kosti in druge predele, na katere želite pritegniti pozornost. Kar pri njem obožujemo, je to, da ne vsebuje silikonov, mineralnih olj in sestavin živalskega izvora. (loccitane.com)

Za tople noge

Topli in nepremočlj­ivi – škornji Ugg Classic Clear Mini vsebujejo oboje, kar ponujata oba svetova. Sodobnejša različica slavnega originala prinaša modni videz, funkcional­nost in občutek. Verjetno ste že slišale od kakšne prijatelji­ce, da so uggice neskončno udobne. Škornji so primerni za nizke temperatur­e, tudi do –20 °C. V njih vas zagotovo ne bo zeblo! (logos-trend.si)

Še lepše ustnice Bourjois je že 150 let popolna lepotna znamka Parižank – skrivnost, ki jo matere prenašajo na hčere od bulvarja Saint-Germain do

Elizejskih poljan. Z lansiranje­m novega rdečila za ustnice Rouge Velvet

Ink blagovna znamka ponovno premika meje in nas osvaja. Formula, ki je vedno lahka in udobna, zagotavlja barvo, je odporna proti dotiku ter prenosom. In poljubom, do 24 ur! (v bolje založenih drogerijah)

Mehka eleganca Prepoznavn­a estetika znamke

Karl Lagerfeld združuje pariško eleganco v kombinacij­i z rock vibracijam­i. Pink bomber jakna je mehka, udobna in obojestran­ska. Ja, obojestran­ska: za rožnate in črne kombinacij­e. Ker želimo pustiti vtis tudi z našimi oblačili. (Emporium & Galerija Emporium)

Naj diši

Kljub težkim časom je prav, da na življenje gledamo skozi rožnata očala in se zavedamo, da je lepo. Dišeči opomnik na to dejstvo so kapljice legendarne Lancômove dišave La Vie Est Belle, ki nas ponese v svet, kjer so sanje dovoljene. (spleticna.si)

 ??  ?? Jakna Karl Lagerfeld
Jakna Karl Lagerfeld
 ??  ?? Škornji Ugg
Škornji Ugg
 ??  ?? Parfum Lancôme La Vie Est Belle
Parfum Lancôme La Vie Est Belle
 ??  ?? Rdečilo Bourjois Rouge Velvet Ink
Rdečilo Bourjois Rouge Velvet Ink
 ??  ?? Osvetljeva­lec L'Occitane
Osvetljeva­lec L'Occitane

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia