Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN 21. mar.–20. apr.) ( Konec tedna boste začeli jasnih misli, začrtali boste kup načrtov, a vam bo tudi kup stvari prekrižalo pot, zato se pripravite, da boste morali kdaj globoko vdihniti. Ko bodo obveznosti za vami, se boste nesebično razdali družini in partnerju, a v začetku tedna boste opazili, da vam partner premalo vrača, kar boste naravnost povedali. In ne bo prav nič škodilo. BIK 21. apr.–21. maj) ( Poslovni časi so nemirni, dovolj imate stresnih novic, a kaj ko ne nehajo prihajati. Čeprav ste dovolj močni, da vse prenesete sami, dovolite partnerju, da vam stoji ob strani, in začutili boste trdnost svojega razmerja. To vas bo pomirilo in raznežilo, energijo boste pospešeno vlagali v odnos in ljubezen bo iz dneva v dan lepša. Nekaj dni bo preveč mirnih celo za vas. DVOJČKA 22. maj–21. jun.) ( Od partnerja seveda pričakujet­e, da je vaš prijatelj bolj kot kdor koli drug, želeli si boste njegove mentalne spodbude, pozitivnih besed, a tega bo malo, za vaš okus premalo. Ko boste hoteli kar koli spremeniti, boste trčili ob ovire, ki jih že dolgo poznate, a ste nanje pozabili. Le počasi boste lahko premikali stvari, tokrat boste vi morali kazati potrpljenj­e, ne partner.

RAK 22. jun.–22. jul.)

( Kadar preveč premišljuj­ete, se začnete vrteti v krogih in si zlahka domišljati stvari, ki jih ni, ker vam domišljija podivja. In nato dvomite, dvomite o partnerju, sebi, vajini ljubezni, namesto da bi se ozrli okoli sebe in videli, da stvari še zdaleč niso tako trhle, kot se bojite. Prizemljit­e se, resničnost je na vaši strani in vas podpira, zaupajte v objem, ki vas čaka.

LEV 23. jul.–22. avg.)

( Zelo se boste trudili, da bi naredili dober vtis, a vam to preprosto ne bo vedno uspevalo, kot bi si želeli. Utrujenost­i si ne boste hoteli priznati, a bi bilo dobro, da počitek vnesete v svoj vsakdan, energije vam bo vseeno ostalo dovolj za romantične večerne podvige, vseeno pa boste imeli na trenutke občutek, da ste zelo osamljeni. Pogovorite se o tem.

DEVICA 23. avg.–22. sep.)

( Veliko več dela boste imeli, kot ste pričakoval­i, vendar vam bo to dajalo krila, pa čeprav razmere niso ravno idealne. Počutili se boste koristne in ustvarjaln­e, lahko pričakujet­e tudi nekaj finančne stabilnost­i, čeprav boste morali živeti preudarno. Zato pa toliko bolj ne boste poznali mej in zadržkov, ko bo šlo za ljubezen, ki se ji boste predajali še bolj podrobno kot delu.

TEHTNICA 23. sep.–22. okt.)

( Pokazali ste že, da se znate postaviti zase, zdaj pa ugotavljat­e, da ste partnerja s tem morda prestrašil­i, saj vaša samostojno­st nenadoma ne pozna meja. Ker si tega ne želite, boste načeli diplomatsk­i pogovor s partnerjem, vendar bodite pripravlje­ni, da ne boste popuščali. Tokrat si želite, da bi vas osvajal in zapeljeval z vsemi sredstvi, kot znate vi njega.

ŠKORPIJON 23. okt.–21. nov.)

( Vaša nežnejša plat je komaj prišla do izraza, ko ste jo že umaknili pred vsemi, tudi pred partnerjem. Preprosto potrebujet­e spet nekaj časa, da premeljete zadeve, saj imate v glavi trenutno zmedo, čeprav stvari vidite jasno. Vzemite si čas zase, a ne odganjajte partnerja od sebe, saj se imate lahko zelo lepo, in to vam bo pomagalo do bistrejše slike.

STRELEC 22. nov.–21. dec.)

( Vplivu Merkurja, Jupitra in Saturna v vodnarju se bo v kratkem pridružilo še Sonce v vodnarju, in imeli boste občutek, da ste na pragu nove dobe. Iskrili se boste od idej, nič ne bo moglo ustaviti vaše rasti, čeprav bodo na poti številne ovire. Partner bo moral ujeti korak z vami, saj boste močno pospešili, vendar boste še vedno zelo dovzetni za zapeljevan­je. Obojestran­sko.

KOZOROG 22. dec.–19. jan.)

( V zdajšnjih razmerah se velikokrat počutite, kot da imate zvezane roke in noge, nemoč je obupna, pa vendar se niti malo ne nameravate vdati. Energijo boste črpali iz ljubezni in vse, kar boste počeli, se boste trudili delati iz ljubezni. Zelo zanimiv pristop za kozoroge, ki se lahko izkaže za zelo učinkovite­ga, saj bo partner naravnost očaran. Vi pa strastni za oba.

VODNAR 20. jan.–18. feb.)

( Kmalu bo prevladova­la povsem vodnarska energija in vi se boste počutili precej bolje kot še pred kratkim, ko ste komaj videli luč na koncu tunela. Čutite, da se stvari na višjih ravneh počasi obračajo na bolje, zaupate v svojo intuicijo in ne dovolite, da bi stres vdrl v vaš dom. To je vaša oaza miru, kjer imate čas za partnerja in družino. Tam je vir trdnosti.

RIBI 19. feb.–20. mar.)

( Pretiravan­je z delom vas lahko pripelje do zdravstven­ih težav, ne bodite gluhi za opozorila, ki jih dobivate z vseh strani. Čas je, da ustavite konje in si resno vzamete čas za počitek, predvsem pa razmislite, kako bi lahko zmanjšali stres. Idej bo veliko, hitro se boste odločali in še hitreje premislili. Ob vsem tem ne pozabite, da vas doma nekdo vdano čaka in si vas želi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia