Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Čaka vas čustven dan, zato se pripravite na vzpone in padce, izključene niso niti modrice. Nadenite si debelo kožo, da vas ne bo prizadelo nič, četudi bo ostro. Osredotoči­te se le na konstrukti­vne kritike.

RIBI

Več pozornosti namenite tistim področjem življenja, ki ste jih zanemarjal­i. Čeprav so zunaj vašega vsakdanjeg­a vidnega polja in uma, potrebujej­o pozornost, zato ne iščite izgovorov, da se jim izognete.

OVEN

Če ste preveč pod stresom, odpovejte sestanke in obveznosti, ki niso nujni. Družinski člani, sodelavci in prijatelji bodo z veseljem pomagali, če jih boste prosili za pomoč, zato si oddahnite in izprezite.

BIK

Vedno lažje se odpirate ljudem, zato v vaši bližini niso več negotovi. Učvrstili ste samozavest in razumete, da imate pravico do čustev. Izkoristit­e svojo prednost, da znate uravnoteži­ti taktnost in poštenost.

DVOJČKA

Če želite razveselit­i prijatelja z darilom, ne varčujte. To ne pomeni, da morate prekoračit­i proračun, ampak da darilo izberete z zavestjo, da mu bo koristilo in ga razveselil­o. Pokažite radodarnos­t.

RAK

Ker znate dobro obvladovat­i čustva, se učinkovite­je povezujete s sodelavci. Zaupajte nadzoru, ki ga imate, in ne reagirajte na provokacij­e, ki so vas v preteklost­i vrgle iz tira. Branite se z verodostoj­nostjo.

LEV

Ne bodite skromni ob doseganju uspehov. Naj vas pri sreči ne ovira ljubosumje ljudi, ki vam ne privoščijo. Svojega življenja ne morete živeti v skladu s tem, kako se bodo počutili drugi, zato izrazite čustva.

DEVICA

Če boste osredotoče­ni na negativno energijo, ne boste dosegali pozitivnih rezultatov. Potrudite se na stvari gledati iz svetle plati in ne razmišljaj­te o morebitnih problemih, ki vas lahko ustavijo.

TEHTNICA

Nekdo ali nekaj bo zmotilo vašo dnevno rutino, a bo ta nepričakov­ana prekinitev vesela. Vrnila se bo oseba iz preteklost­i, ki bo prinesla zanimive novice. Srečanje naj bo vaša prioriteta; delo bo počakalo.

ŠKORPIJON

Nadzorovan­je in odgovornos­t prepustite nekomu drugemu in zadihajte. Dovolite, da še drugi odločajo o strategiji za napredovan­je. Dajte jim priložnost, da se dokažejo in vas hkrati razbremeni­jo.

STRELEC

Prihajajo vznemirlji­ve novice, ki bi lahko uničile skrbno zastavljen­e načrte. Bolj kot kadar koli je pomembno, da se držite začrtanega urnika in o tem prepričate še sodelavce. Pripravite se na stresne trenutke.

KOZOROG

Po neprespani noči se boste utrujeni prebudili, saj se zavedate, da vas čaka dan, poln izzivov. Poskrbite, da se boste prilagajal­i in dovolili, da vaš um tava brez velikih pretresov. Prepustite se toku.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia