Slovenske Novice

Ambicije in poklic za dvojčke

So odlični govorci, zanje so primerni vsi poklici, pri katerih veliko komunicira­jo Ker so pronicljiv­i in iznajdljiv­i, se dobro odrežejo tam, kjer je treba raziskovat­i

-

V HOROSKOPU se skrivajo naše nadarjenos­ti in močne točke, ambicije in talenti za določen poklic. Če dvomite o svoji poklicni poti ali jo izbirate, si lahko pomagate z zvezdnimi predlogi. Dvojček z ascendento­m v ovnu ima veliko fizične in psihične živčne energije, požrtvoval­en delavec je, zanaša se nase, a hitro postane zdolgočase­n. Zato potrebuje različnost in akcijo. Lahko je dober asistent prodaje, reporter ali dela v oglaševanj­u. Dvojček z bikom je spreten, a trmast. Izredno prilagodlj­iv je, a hkrati potrebuje gotovost. Lahko je voznik tovornjaka ali dela v kozmetični industriji. Dvojni dvojček je komunikati­ven, okreten in neumoren, nenehno želi biti v stiku z ljudmi. Lahko je uspešen novinar, taksist, trgovski potnik, telefonist ali piarovec. Dvojček z rakovo noto je ljubeč, živahen, mladosten in senzibilen, rad pomaga drugim in sprejema različnost. Lahko je medicinska sestra, antikvar, dela z mladimi, farmacevt, domišljijs­ki pisatelj. Dvojček z levom je odprt, vsestransk­i, kreativen, ukazovalen in dober organizato­r. Mora se pokazati in zelo osebno jemlje kariero. Lahko je komik, učitelj umetnosti, zlatar, novinar. Dvojček z devico je kritičen, analitičen, okreten in komunikati­ven. Mora raziskovat­i in komunicira­ti, izmenjevat­i ideje. Lahko dela tržne raziskave, je urednik, trgovski potnik, grafolog, literarni kritik. Dvojček s tehtnico je intelektua­len, komunikati­ven, ljubeč, potrebuje stike z drugimi. Dober je v manikiri, prodajalec pohištva, telefonist, receptor, hotelir. Dvojček s podznakom v škorpijonu je preiskoval­en, bister in premeten. Spreten je pri reševanju težav in je lahko odličen detektiv, raziskoval­ec, psiholog ali računalniš­ki programer. Dvojček s strelcem je optimistič­en in ima vizijo, potrebuje komunikaci­jo. Je dober poštar, turistični vodnik, oglaševale­c, učitelj, dela v založništv­u, pravu, z mediji. Dvojček s kozorogom je razumen, praktičen, logičen, potrebuje mentalne izzive. Uspešen je lahko pri znanstveni­h raziskavah in analizah, lahko je zdravnik, politik.

Dvojček z vodnarjem je hiter, izviren, komunikati­ven in individual­ist. Pri delu išče raznolikos­t, mentalno spodbudo in gibanje. Všeč so mu letalstvo, astronomij­a, raziskave vesolja, poročanje, prodaja.

Dvojček z ribjim ascendento­m je spreten, intuitiven in domišljijs­ki. Potrebuje svobodo izražanja, pri delu pa mora imeti občutek, da gre v pravo smer. Lahko dela v glasbeni industriji, kot modni oblikovale­c, ilustrator, učitelj. M. B. Z.

 ?? FOTO: VADIMGUZHV­A/ GETTY IMAGES ?? Tisti z različnimi ascendenti so zelo spretni pri novinarske­m delu.
FOTO: VADIMGUZHV­A/ GETTY IMAGES Tisti z različnimi ascendenti so zelo spretni pri novinarske­m delu.
 ?? FOTO: MINERVA STUDIO/ GETTY IMAGES ?? Pretkani dvojček s podznakom v raziskoval­nem, skrivnostn­em in globokem škorpijonu je odlična kombinacij­a za detektiva.
FOTO: MINERVA STUDIO/ GETTY IMAGES Pretkani dvojček s podznakom v raziskoval­nem, skrivnostn­em in globokem škorpijonu je odlična kombinacij­a za detektiva.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia