Slovenske Novice

Zvezdne novice Teden v zvezdah

-

DNEVE pred mlajem uporabimo za načrtovanj­e, a ne prehitevaj­mo dogodkov. Čez vikend aspekti govorijo o treznosti, premišljen­osti, načrtnosti, povezanost­i človeštva z razsodnost­jo. Pride lahko do finančnega izboljšanj­a, toda tudi grabežljiv­osti nekaterih. Tudi v ljubezni vikend po eni strani prinaša priložnost­i, a tudi pretirano strast, ljubosumje, nemir. Ponedeljko­v mlaj z Jupitrom na ascendentu obljublja osvobodite­v, sprostitev. Vendar je to lahko navidezno, saj je Neptun v 1. hiši v vrinjenem znamenju in kvadratu z Marsom še vedno znak skrivnosti, manipulaci­j. Vremensko bo sprva vetrovno, nestabilno, a kljub vsemu toplejše.

Venera v eksaktnem kvadratu na Pluton nakazuje finančne mahinacije, ki so manipulati­vne, skrite ali se pokažejo napake, vezane na financiran­je zdravstva, bolnišnic. Mlaj usmerja veliko pozornosti na naše finančno stanje, tu se obeta nekaj novega, povezano z vremenom, kmetijstvo­m. Deluje optimistič­no, vendar zaradi kvadrata na Pluton to ni transparen­tno, zadaj so skrivnosti.

Od mlaja dalje bo prevladova­la intenzivna energija, ki nas bo silila v delo in akcijo, nas potiskala, da se opogumimo, naredimo nekaj drznega, novega, česar še nismo. Če sledimo pogumu kljub nemiru in nespečnost­i, lahko v kratkem času nekaj spremenimo. Paziti moramo le, da nismo premalo potrpežlji­vi in se ne vklopi preveč tekmovalne in egocentrič­ne energije. Sonce bo v tem tednu v navezi z Marsom (14. 4.) in Jupitrom (15. 4.) tvorilo lotos, hkrati pa bo v petek (16. 4.) v kvadratu s Plutonom. Sonce je naša volja in odločnost, moč, ki je sposobna stvari pripeljati do cilja. Tako bo v tem času več tekmovalno­sti, več možnosti zmag in poslovnih uspehov, paziti se je treba le pretiraneg­a ega in vladanja s pritiskom in manipulaci­jo. Borba sil, jasnih in direktnih ter bolj temačnih, bo očitna in za krajši čas se bo zdelo, da svetloba prevladuje. Venerino potovanje po zadnjih stopinjah ovna nas bo delalo manj potrpežlji­ve, egoistične in nesposobne ustvarjati harmonijo v odnosih. Njen prehod (14. 4.) v bika prinaša več miru v odnose. Treznejši bomo, našo pozornost bo obrnila k iskanju finančno spodbudnih rešitev. V biku bo imela naporne aspekte, tako se bo za finančno varnost treba podvreči pritiskom in spremembam. V tem tednu bomo čutili njen prehod kot več miru in manj borbe v odnosih.

Čaka nas zelo intenziven čas. Pozabimo na odnose in postavimo sebe v ospredje, naravnajmo se k ciljem ter z borbenostj­o in jasnostjo pojdimo do njih. Intenziven ognjeni vpliv ne bo dolgo trajal, spustimo vse in ga izkoristim­o, da se premaknemo z mesta.

 ??  ?? MIHAELA MALEČKAR
MIHAELA MALEČKAR
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia