Slovenske Novice

Čas pred polno luno

Energija je primerna za rezanje vezi, ki jih ne potrebujet­e Bodite pripravlje­ni na nepričakov­ano, odprti za sporočila

-

priložnost­i, ker se bojite stopiti v novo. Strah je namreč le obrambna reakcija, ko se znajdemo na novem teritoriju, čeprav se na njem v resnici skrivajo številne priložnost­i. Strah je pogosto znak, da sledi nagla duhovna rast. Če se torej zdi nekaj prav za vas, a ste negotovi, poslušajte intuicijo in skočite. Ne izogibajte se pomembnim pogovorom, ne udeležujte se nepomembni­h razprav na družabnih medijih. Namesto tega se pogovarjaj­te o stvareh, ki vam bodo širile obzorja. Naj vas ne bo strah z nekom deliti svoje ranljivost­i. Spoznali boste, da se tako stkejo najtrdnejš­i odnosi. Pametno izbirajte, s kom boste delili svoje skrivnosti, ter vedno poslušajte tudi drugo plat zgodbe, izkušnje drugega človeka. Namesto da nasprotuje­te mnenju drugih, se poskusite kaj naučiti iz njega. Izogibajte se tistim, ki želijo samo vašo energijo. Energija mlaja je primerna za rezanje vezi, ki jih ne potrebujet­e več. Preden to storite, pa odkrijte, kdo v življenju vas dviguje in kdo ne. Vzdržujte blagodejna prijateljs­tva in ne pustite, da vam drugi nižajo vibracijo. Bodite pripravlje­ni na nepričakov­ano, odprti za prejemanje sporočil, modrosti in zdravljenj­a v vseh oblikah. Včasih tisto, kar resnično potrebujem­o, ni tisto, kar pričakujem­o. Lahko se skriva tudi v nepoznanem, v naši senci in čustvih, ki se jim želimo izogniti ali se jih bojimo. Toda če samo sedimo s svojim čustvom, ne da bi se mu želeli izogniti, ga zmanjšati ali projicirat­i na druge, lahko sledijo globoki trenutki prebujenja. Spustite torej prepričanj­e, kaj naj bi se zgodilo, in bodite odprti za odgovore na svoje prošnje na najbolj nepričakov­ane načine.

M. B. Z.

 ?? FOTO: M- GUCCI/ GETTY IMAGES ?? Če se zdi nekaj prav za vas, a ste negotovi, poslušajte intuicijo in skočite v neznano.
FOTO: M- GUCCI/ GETTY IMAGES Če se zdi nekaj prav za vas, a ste negotovi, poslušajte intuicijo in skočite v neznano.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia