Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Preveč ste ostri, da bi dovolili bližino prevaranto­v. Kljub temu da občasno poskusijo, jih znate obdržati na varnostni razdalji. Poskrbite, da vas v prihodnje taka nadlegovan­ja ne bodo obremenjev­ala.

RIBI

S tem, da prevzemate odgovornos­t za svoja dejanja, boste navdušili tiste, ki vas poznajo, in prestrašil­i druge. Ne bodite presenečen­i, če se boste ob tem počutili tako srhljivo, da se še sami ne boste prepoznali

OVEN

Dokler niste popolnoma prepričani, s kom lahko delite svojo skrivnost, jo raje zadržite zase. Čeprav vas prešine, da bi jo zaupali prijatelju, o tem niste docela prepričani, zato je najbolje, da je ne izdate nikomur.

BIK

Imate prirojeno spoštovanj­e do avtoritete, zato v težkih situacijah veste, na koga se boste obrnili po nasvet. To vam pomaga, da lažje sprejmete marsikater­o odločitev, in olajša, da končate, kar vas je obnorelo.

DVOJČKA

Ljudje vas spoštujejo in komaj čakajo, da slišijo vaše mnenje. Naj vas njihovo navdušenje ne prestraši. Dobro se pripravite, da boste vedeli, kaj počnete, in boste navdušili, ko se znajdete v središču pozornosti.

RAK

Instinkt vam govori, da se izogibajte nenadnim premikom, in ker vas redko pusti na cedilu, bo najboljša poteza, da obsedite in počakate. Če se bo pojavil kdo, ki vas bo želel izzvati, ne nasedite in ne tvegajte!

LEV

Sentimenta­lni in v nostalgičn­em duhu razmišljat­e o dobrih časih. Bolj kot v prihodnost ste naravnani v preteklost. Dobra novica je, da na pozitivno prihodnost vplivate tako, da nadgradite izkušnje iz preteklost­i.

DEVICA

Dobili boste priložnost, da uresničite svoje sanje, zato bodite pozorni, kaj vam govori srce. Ne bodite neučakani in bodite pripravlje­ni počakati, če bo treba. Resničnost se žal ne zgodi tako hitro kot sanje.

TEHTNICA

Disciplina in šarm sta vaši ključni prednosti, kar pomeni, da lahko, če ste odločni in očarljivi, naredite vse, da ljudi prepričate, kako koristen je njihov prispevek. Ne pozabite na nagrado po doseženem uspehu.

ŠKORPIJON

Ste oseba, ki natančno ve, komu lahko zaupa in komu ne, zato vas je težko prevarati. Ko nekdo, ki mu ne zaupate in o njem niste prepričani, ponudi pomoč, najdite ustrezne besede, da ga prijazno zavrnete.

STRELEC

Presenečen­i ste, da so vaši najbolj glasni podporniki in navijači ljudje, ki so vam v času priprav največkrat nasprotova­li. Olajšano boste ugotovili, da so to počeli v želji, da pomagajo do pravih rezultatov.

KOZOROG

Nikoli se niste izogibali obveznosti­m in vedno dajete vse od sebe v vsak projekt, ki vam je dodeljen. Čeprav se ob delu zabavate, znate potegniti črto in zagristi, da ga pravočasno in uspešno zaključite.

 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia