Slovenske Novice

Mantre za boljše življenje

Ključ do spremembe je vztrajno ponavljanj­e Z njim ustvarite vibracije, ki privabljaj­o želeno

-

MANTRA je beseda ali stavek, ki ga ponavljamo, da bi dosegli določen rezultat. In če mislite, da je moč privabljan­ja česar koli v svoje življenje nekaj, česar ne znate ali ne zmorete, se pošteno motite. Mantre vam lahko pomagajo pri tem.

Kako delujejo? Morda se zdi neverjetno, da lahko že samo ponavljanj­e besed spremeni vaše misli in življenje, toda lahko. Pomagajo se vam osredotoči­ti in umiriti um. Povežejo vas z želenim in vas zasidrajo v realnost, v kateri to že imate. Pogosto namreč naš um preskakuje od ene misli k drugi, kar nam onemogoča, da se dovolj osredotoči­mo na tisto, česar si res želimo, na primer obilje ali zdravje. Ponavljanj­e mantre deluje v skladu z zakonom privlačnos­ti oz. ga podpira. Z nenehnim ponavljanj­em besed namreč ustvarjate določene vibracije, ki privabljaj­o, kar želite. Mantre torej delujejo kot magnet, ki uravnava vaše misli in pritegne, kar želite. Če želite povečati obilje, uporabljaj­te mantre za denar. Enako velja za zdravje ali kar koli drugega, kar si želite. Ko ste si izbrali mantro, jo ponavljajt­e vsaj deset minut na dan. Postopek lahko razdelite na dvakrat po pet minut na dan. Vztrajajte tako dolgo, da se situacija spremeni.

Za denar si lahko npr. izberete naslednje: Vedno imam dovolj denarja. Vsak dan več zaslužim. Sem magnet, ki priteguje denar. Brez dolgov sem. Obilje je moja pravica. Moji prihranki se vsak dan večajo. Priložnost­i za služenje denarja me spremljajo. Oblije mi sledi na vsakem koraku. Vsi dolgovi so poplačani.

Za zdravje pa: Odlično se počutim v svojem telesu. Moje telo je zdravo, moj um umirjen. Vsak dan se bolje počutim. Lahko si izmislite tudi svoje glede na trenutno situacijo. Ključ do spremembe je vztrajno ponavljanj­e!

M. B. Z.

 ?? FOTO: MAX- KEGFIRE/ GETTY IMAGES ??
FOTO: MAX- KEGFIRE/ GETTY IMAGES

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia