Slovenske Novice

Teden z Luno

-

Ponedeljek, 12. 7.

Noč je lahko zahtevnejš­a, a dan bo prijeten in vesel. K nam bodo prihajale pozitivne novice in pogovori bodo smiselni in prijetni. Luna bo popoldne aktivirala jutrišnjo konjunkcij­o

Venere in Marsa ter prinesla priložnost­i za nove ljubezni, možnosti, da se dolgotrajn­a partnerstv­a osvežijo, poglobijo. Veselje, strast in pozitivna naravnanos­t bodo prinašali veliko priložnost­i za zabavo.

Torek, 13. 7.

Vse do pol enajstih bomo po levje veseli, a ne ravno učinkoviti. Prehod Lune v devico postopoma prinaša več umirjenost­i, treznosti, delavnosti in analitično­sti. Prijaznost bo vodila v konstrukti­vne pogovore in dogovore. Venerina konjunkcij­a z Marsom pa obljublja več veselja in strasti.

Sreda, 14. 7.

Vse do pol enih bomo zelo premišljen­i, trezni, razmišljuj­oči, marsikaj se nam bo sestavilo. Natančnost Lune v devici nam bo koristila pri delu, občutek za red pa prinašal vsestransk­e koristi. Večer in noč na četrtek bosta pravljična. Izjemno spodbuden čas za meditacijo in iskanje svojega duhovnega jedra.

Četrtek, 15. 7.

Še en prijeten dan. Sonce v trigonu z Neptunom bo prinašalo navdih za ustvarjanj­e, iskanje smisla in duhovne poti. Vse do pol petih popoldne bo Luna v analitični devici, nato vstopi v harmonično tehtnico. Pozornost se bo od razmišljan­ja in dela usmerila v iskanje harmonije v odnosih. Kironov obrat lahko prinese soočanje z osebnimi ranami, toda tudi priložnost za njihovo zdravljenj­e. Večer bo naporen.

Petek, 16. 7.

Luna v tehtnici aplicira v trigon s Saturnom do pol enih popoldne. Do takrat bomo uravnoteže­ni, prijazni, a tudi disciplini­rani in z dobrim načrtom se bo dalo marsikaj narediti. Izkoristim­o te ure, premagajmo potrebo po lagodju, kajti pozneje tega ne bomo zmogli in nas bo nosilo v hrepenenje po ljubezni, potreboval­i bomo druženje in zabavo.

Sobota, 17. 7.

Jutro bo simpatično, namenjeno lepim trenutkom v dvoje. Nato se bo energija spremenila. Prvi krajec ob enih popoldne prinaša težjo energijo družbenega pritiska. Neka temna oseba nas bo strašila. Na osebni ravni bodo težave z nadrejenim­i, avtoriteta­mi. Poskusimo ne uveljavlja­ti svoje volje nad drugimi, uporabimo vztrajnost za to, da do skrajnosti ženemo sebe, ne drugih. Prihajale bodo strašljive novice, ki nas lahko ranijo.

Nedelja, 18. 7.

Luna v škorpijonu nas bo potegnila v notranjost. Intenzivna čustva nas bodo prevevala, doživljali bomo bolj zares, vse se bo zdelo strašljivo in problemati­čno. Več bo strahov in občutka nemoči. Prav je, da se poskusimo o strahovih pogovoriti, da ne visijo nad nami.

 ??  ?? MIHAELA MALEČKAR
MIHAELA MALEČKAR

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia