Slovenske Novice

Delo in zabava

-

Luna bo v pridni in organizira­ni devici, zato lahko dopoldne natančno in predano opravite svoje delo. Pri tem vas bodo spremljale nove ideje in vizije, kako lahko izboljšate delovni proces. Čim več opravite, zvečer se srečajte s prijatelji in se odklopite. Le z alkoholom ne pretiravaj­te!

VODNAR

Osebni in poklicni napredek boste lahko dosegli izključno z boljšo komunikaci­jo. Prišli boste do dogovora, ki vam bo omogočil bolj tekoče delovanje. Dobra intuicija bo prednost pri soočanju z drugimi.

RIBI

Duhovna rast in izobrazba bosta pritegnili prijatelje, ki bi lahko postali bližnji sopotniki vašega življenja. Novi ljudje bodo delili vaše interese in se spreminjal­i v vaše spremljeva­lce. Sprejmite njihovo prijateljs­tvo.

OVEN

Večji denarni prilivi bodo privedli do nekaterih sprememb v vašem gospodinjs­tvu. Morda boste preuredili dom ali se odločili za nakup novega pohištva. Ne dovolite, da vas strah zadržuje pri tem. Prepustite se!

BIK

Notranja preobrazba, ki jo doživljate, bo močno spremenila vašo komunikaci­jo. Izboljšali boste odnose z ljudmi, saj boste bolj odprti in pošteni. Hkrati boste bolje razumeli potrebe in želje svojih bližnjih.

DVOJČKA

Navdušenje nad najljubšim projektom vas lahko zapelje v novo smer. Odločite se za spremembo kariere z namenom, da se boste posvetili temu, kar najraje delate, in si tako izboljšali življenje.

RAK

V vaše življenje bo vstopila ljubezen, saj ste že dlje časa prepričani, da je čas za spremembe. Otroci, ki se bodo zdaj pojavili v vaši bližini, se bodo izkazali za naravne guruje in vam pomagali pri duhovni rasti.

LEV

Ponovno se bodo pojavila pozitivna čustva, kot so ljubezen, navdušenje in optimizem, ki ste jih dolga leta zanemarjal­i in tlačili. To bo prineslo občutek veselja in pričakovan­ja za lepšo prihodnost. Zabavajte se!

DEVICA

V vaši soseski bodo potekale skupinske dejavnosti. Lahko se jih udeležite, da se naučite novih konceptov spodbujanj­a duhovne rasti. Morda boste naleteli na stare prijatelje, ki jih že nekaj časa niste videli.

TEHTNICA

Dosegli boste presenetlj­ive rezultate z razvojem talenta, ki ste ga nekoliko zanemarili. To potrebujet­e, da razširite obzorje in se postavite v situacijo, v kateri želite dominirati. Obeta se povečanje dohodka.

ŠKORPIJON

Čaka vas obdobje preobrata in notranje preobrazbe. Del vas si ga želi pozdraviti in napredovat­i, drugi del pa je zadržan zaradi strahu in pomanjkanj­a samozavest­i. Nadaljujte in zdržite kljub pomislekom.

STRELEC

Imate močno intuicijo. Presenečen­i boste, da lahko od vsepovsod prejemate osebna in univerzaln­a sporočila, sploh če tega do zdaj niste bili navajeni. Ne bojte se, saj gre za simptom vaše notranje rasti.

KOZOROG

V življenju se bodo pojavile nove in vznemirlji­ve zveze; nekatere stare bodo začele bledeti. To vas bo razžalosti­lo, a gre za postopek, ki ga ne morete ustaviti. S spremembo se spreminjaj­o tudi vaši odnosi.

Zvečer ne pretiravaj­te z ničimer!

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia